Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?

"Dehogy. Kifulladt a téma, és ennyi. Oltások megjelentek, aki akarta felvette, innentől mindent megtettek, semmi értelme nem lett volna tovább fenntartani a dolgot. Különben meg miféle háttérhatalom az, ami eltántorodik ennyitől?"
Nem tudtak már elég kísérleti vakcinát elsózni, mert az embereknek felnyílt a szemük. És ahogy már írtam, ma már a diktatúrát nem erővel, hanem agymosással tartják fenn, így nem akarnak lázadozást.
"Ez osztán hatalmas diktatúra és véleményterror. :)"
Van még jó néhány példa. Tilos igazat mondani bizonyos védett fajokról és - ahogy már fentebb írtam - a covidról is. Továbbá van jó pár olyan téma, amiről hivatalosan ugyan nem tilos az elvárttól eltérő véleményt megfogalmazni, de ha nagy nyilvánosság előtt ezt teszed, tönkreteszik az életedet. Ilyen pl. az LMBTQP-őrület, a rasszok közti különbségek vagy az ukrajnai háború.
"Nem pusztán azért, mert "igazat mondott", hanem mert az embereket a korlátozó intézkedesek, pl.: maszkviselés ellen hangolta."
Azzal, hogy igazat mondott.
"Továbbra sincs bizonyíték rá, hogy a legtöbb ingatlant befektetési céllal vásárolják, csak te állítod."
Van bizonyíték, forrást is hoztam rá, csak te tagadod.
"Kivétel, ha ahelyett, hogy ingatlant vennél a pénzt hagyod kamatozni, és abból fizeted a lakbért."
Ugyan hol? Amit az állampapír hoz, az viccnek is rossz. Ha bankban tartod a pénzedet, akkor meg még a forintbeli értékétől is veszít.
"Nem kell ehhez vállalkozni sem."
Mármint ahhoz, hogy kinyírjanak a piacon? :D
"Érdekes, ha én kiadom a szüleim lakását ilyen céllal, akkor én is ilyen csaló leszek hirtelen?"
Nyilván nem a kisemberekről beszélek - már ha te az vagy -, hanem akik nagyban és erkölcsileg elítélhető módon foglalkoznak ilyesmivel.
"És mi az a WEF? Nem egy kormányok felett álló valami."
A résztvevői viszont kormányok felett állnak.
"Amiről te makogsz, hogy kirakhatnak a lakásodból, letilthatják a bankszámlád, inkább a megfélemlítéses dolognak tűnik számomra."
Igen, előfordul ilyen is, pl. a kanadai kamionos tüntetőkkel megcsinálták. De az agymosott többséget ilyen veszély nem fenyegeti, mert engedelmesen bégető rabszolgák vagytok.
"Tehát szerinted ha kikötik a villanyt, gázt, akkor nincs eladva a kéró, de ha fizetni nem tudjak a villanyt, gázt (amelynek ugyanaz az eredménye, hogy kikötik) akkor már bezzeg eladnák. :)"
El kellett volna olvasnod, amit az ingatlanok megadóztatásáról írtam.
"Villany-, gázkikötést nem merik meglépni, mert félnek a népharagtól, de a lakásból való kidobás, éheztetés simán belefér?"
Azt sem sikerült elolvasnod, hogy előbbi törvénytelen, míg utóbbi törvényes (lesz).
"De arra semmi magyarázat, hogy mi értelme ilyen nyomort hozni az emberekre."
Tudtam, hogy nem fogod megérteni a 3. osztályos matekot :D

"Nem tudtak már elég kísérleti vakcinát elsózni, mert az embereknek felnyílt a szemük."
Az emberek jó része a kezdetektől fogva a korlátozó intézkedések ellen volt, nem igazán lett jelentős változás 2021 nyarára sem az emberek hozzáállását illetően.
Annyi történt, hogy lett elegendő oltóanyag, be lett oltva az emberek nagy része, és egy kevésbé veszélyes variáns lett a domináns, a témát meg megunta mindenki.
"Tilos igazat mondani bizonyos védett fajokról és - ahogy már fentebb írtam - a covidról is."
A covidról konkrétan milyen igazságot tilos kimondani? És miféle védett fajokról beszélsz?
"Továbbá van jó pár olyan téma, amiről hivatalosan ugyan nem tilos az elvárttól eltérő véleményt megfogalmazni, de ha nagy nyilvánosság előtt ezt teszed, tönkreteszik az életedet."
De erről nem egy globális háttérhatalom rendelkezett, hogy így legyen. Sok az LMBTQ, baloldali személy a médiában, Hollywoodban, ezért gyűlölet cunamit tudnak indítani ellened. Ezt nem a davosiak, vagy bármifele háttérhatalom kontrollálja.
"Van bizonyíték, forrást is hoztam rá, csak te tagadod."
Idézd a forrásodból azt a rész, ami igazolja, hogy Magyarországon az ingatlanvásárlások többsége befektetők által történik. :)
"Ugyan hol? Amit az állampapír hoz, az viccnek is rossz."
Egy 6,8%-os hozam 25 millió Ft-ra már elegendő arra, hogy a lakbér szinte egészét fedezze.
"Mármint ahhoz, hogy kinyírjanak a piacon? :D"
Ahhoz, hogy befektesd a pénzed. :)
"A résztvevői viszont kormányok felett állnak."
De Klaus Schwab nem áll felettük. A résztvevők szépen összegyűlnek a fórumon, megnézik az összerakott ppt diákat és preziket, elfantáziálgatnak egyet a jövőn pár pohár pezsgő és kaviár mellett, aztán hazamennek, kb. ennyi a World Economic Forum. :)
"Igen, előfordul ilyen is, pl. a kanadai kamionos tüntetőkkel megcsinálták."
És ennyi elég is volt ahhoz, hogy beszarjon a tüntetés. :)
"El kellett volna olvasnod, amit az ingatlanok megadóztatásáról írtam."
Mármint az ingatlanok egyelőre nem is létező megadóztatásáról? :)
És ennek a fellobogtatása mit változtat az iménti ellentmondásodon?
"Azt sem sikerült elolvasnod, hogy előbbi törvénytelen, míg utóbbi törvényes"
Neked nem sikerült megértened, hogy eleve ők döntik el, hogy mi a törvényes és mi a törvénytelen.
"Tudtam, hogy nem fogod megérteni a 3. osztályos matekot :D"
Az, hogy embereket mi értelme éheztetni nem matematikai kérdés. :)

"Az emberek jó része a kezdetektől fogva a korlátozó intézkedések ellen volt, nem igazán lett jelentős változás 2021 nyarára sem az emberek hozzáállását illetően."
Nem igaz. Az emberek nagy része az elején még támogatta a covidiktatúrát, mert a csapból is folyó mimmeghalunk-kampánynak köszönhetően elhitték, hogy a covid egy veszélyes betegség, és szükség van a korlátozásokra. 2021-22-re már egyre nyilvánvalóbb lett, hogy át vagyunk vágva, és egyre többen ellenezték a covidiktatúrát.
"A covidról konkrétan milyen igazságot tilos kimondani?"
Mindazt, ami miatt dr. Gődény felfüggesztettet kapott.
"És miféle védett fajokról beszélsz?"
Zsidók, cigányok, négerek, többek között.
"Sok az LMBTQ, baloldali személy a médiában, Hollywoodban, ezért gyűlölet cunamit tudnak indítani ellened. Ezt nem a davosiak, vagy bármifele háttérhatalom kontrollálja."
Hollywood fontos része a háttérhatalomnak, mint a propaganda egyik legfőbb eszköze. Ha szinte bármelyik amerikai filmet vagy sorozatot megnézed az elmúlt pár évből, ez egyértelmű.
"Idézd a forrásodból azt a rész, ami igazolja, hogy Magyarországon az ingatlanvásárlások többsége befektetők által történik. :)"
Mind arról szól, hogy leginkább külföldiek vesznek lakásokat, ők pedig befektetők. De még a "magyar" (helyesebben: magyar állampolgár) lakásvásárlók között is sok a "befektető".
"Egy 6,8%-os hozam 25 millió Ft-ra már elegendő arra, hogy a lakbér szinte egészét fedezze."
Csak közben szép lassan elviszi a pénzedet az infláció. Ha lakásod van, annak viszont folyamatosan nő az értéke.
"Ahhoz, hogy befektesd a pénzed. :)"
Alig van olyan befektetés, amivel ne fogyna el a pénzed. Az ingatlan egyelőre még ilyen, de megtalálják a módját, hogy elvegyék tőled.
"De Klaus Schwab nem áll felettük. A résztvevők szépen összegyűlnek a fórumon, megnézik az összerakott ppt diákat és preziket, elfantáziálgatnak egyet a jövőn pár pohár pezsgő és kaviár mellett, aztán hazamennek, kb. ennyi a World Economic Forum. :)"
Ő is felettük áll. A bankok, multik, pénzügyi manipulátorok, médiamogulok parancsolnak a kormányoknak.
"És ennyi elég is volt ahhoz, hogy beszarjon a tüntetés. :)"
Látod, mekkora eszköz a hatalom kezében a készpénz eltörlése?
"És ennek a fellobogtatása mit változtat az iménti ellentmondásodon?"
Semmilyen ellentmondás nincs, csak kötözködés van a részedről.
"Neked nem sikerült megértened, hogy eleve ők döntik el, hogy mi a törvényes és mi a törvénytelen."
Éppen ezért fogják törvényessé tenni az ingatlanok megadóztatását.
"Az, hogy embereket mi értelme éheztetni nem matematikai kérdés. :)"
Ezt hagyjuk, nem érted a 3. osztályos matekot, én meg nem vagyok tanító néni.

Én már olyat is hallottam, hogy Magyarországon az egyik kórházban tönkrement a hütő, ezért megromlott az összes covid oltásuk, de ettől függetlenül beadták a betegeknek.
A nem megfelelően tárolt oltásról kivételesen a magyar egészségügy tehet, nem a Soros familía :D

Én meg azt olvastam, hogy Elvis él.
Persze nem hittem el mert ordas hülyeség.
Te nem tudsz így gondolkodni?🤣🤣

Görény pont azért kapott büntit, mert hazugságokat terjesztett és még azt is állította, hogy a vírus nem is létezik.
Ő a kovidióták istene.
A kanadai tüntetésbél még nem fagyasztották be a kamionosok bankszámláit ahogy azt a sok elmeroggyant hiszi mert félremagyarázták a saját szájízüknek megfelelően a történteket, hanem egy adománygyűjtő számlát zároltak.
Mellesleg ezek az idióták egy város életét bénították meg, emberek tízezrei nem tudtak menni dolgozni, iskolába, orvosi kezelésekre.
Az a gond veled is ahogy a többi kovidiótával, hogy személyes vita esetén elvéreznél gyorsan, ott ugyanis nem lehet ám terelni meg mellébeszélni.
A te érveléseid idióta hitre, képzelgésre meg feltételezésre épülnek, a vitaparnerednek az érvelése meg a valóságra és logikus, racionális gondolkodásra.
Davos meg csak egy fórum, nem szőnek ott világuralmi terveket és azt sem tervezik, hogy téged, aki itt "jóóól" lebuktatta őket megtaláljanak és kicsináljanak.🤣🤣

De, mondta hogy nincs semmilyen vírus.
Mellesleg görénydoki v.s. szakemberek százezrei.
Szerinted lehetséges, hogy görény mondja az igazat a többi meg hazudik vagy hülye?
Fordítva nem lehetséges? Az ki van zárva?
Ha igen, miért?
Tudod a konteósok, oltásfóbiások közös ismérve, hogy érzelmi alapon döntik el mi igaz és mi nem.
Ezért is vannak lenézve meg kiröhögve.
Ezek el tudják képzelni, hogy emberek százezrei nemzettől függetlenül (amerikai, orosz, kínai, indiai, ausztrál, japán, brazil, stb...) mind titokban összebeszéltek, hogy átverjék a világot.
Ha lenne annyi eszük, hogy képesek lennének végiggondolni hogyan lehetne ezt megszervezni, kivitelezni rájönnének, hogy egyszerűen lehetetlen.
A konteók mindig a részleteken buknak meg és mindig a tudatlanság az alapjuk...

"Görény pont azért kapott büntit, mert hazugságokat terjesztett és még azt is állította, hogy a vírus nem is létezik."
Hazugság, soha nem állította, hogy nem létezik.
"A kanadai tüntetésbél még nem fagyasztották be a kamionosok bankszámláit"
Hazugság. [link]

Akkor csak simán járványtagadó.
A kamionos hír meg csak az ATV honlapján olvasható, sehol máshol sem itthon, sem külföldön.
Minden más hírportálon azt olvasni, hogy azt a számlát fagyasztották be, amire adományokat gyűjtöttek a kamionosok részére.
Mellesleg ha zárolták is volna, teljesen jogos lett volna mert ezek megbénították a főváros életét.
Emberek tízezrei nem tudtak eljutni munkahelyekre, iskolákba, orvosi kezelésekre.
Ezek az emberek nemigazán szimpatizálnak az idióta kamionosokkal, akik a járványügyi intézkedések miatt hisztiztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!