Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mesterséges intelligencia...

A mesterséges intelligencia veszélyesebb az emberiségre mint Oroszország?

Figyelt kérdés

2023. szept. 30. 15:41
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Tartózkodom.
19 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem veszélyesebb az a fajta tudatlanság, mikor emberek még mindig úgy asszociálnak a mesterséges intelligenciára, hogy az 1984-es Terminátor villan be nekik a fejükbe.
2023. szept. 30. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor tanultam pythonban programozni, akkor foglalkoztam mesterséges intelligenciával, és gépi tanulással. Csak hobbi szinten (értsd: publikus algoritmusokat tesztelgettem), de ennyi is elég volt, hogy rájöjjek nem kell itt félni még pár évtizedig. Nagyon szép eredmények vannak már, de ez még mindig messze van attól, hogy veszélyt jelentsen ránk.
2023. szept. 30. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Oroszország egyáltalán nem veszélyes az emberiségre, így a válasz igen.
2023. szept. 30. 16:51
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
A mesterséges inteligencia nem fenyeget senkit eleve mitt kezdene az emberel aki magát helyezi a világ középontjába.Rengeteg földhöz hasónlo bolygó is van mi fenért is kéne neki az emberel élni nem értem.Az első dolga lenne le lépni innen nem pedig ki irtani az embereket az állatvilágba még az állatok semm ilyen agreszivak mert rengeteg energiába kerül a harc meg sérülésel is jár ezért csak végsö lehetöségként választják azt.De nyilván mesterséges inteligencia még egy állat szintjét se éri el ezért ki irt mindenkit de ezt olyan fejlet teknikával ami meg halad mindent.
2023. szept. 30. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, nézd, a szovjet mindenféle indok NÉLKÜL megtámadta a szomszédját. Emellett Afrikában falvakat írt ki, folyamatosan atommal fenyegetőzik, politikailag és társadalmilag bomlasztja a SZERINTE ellenséges államokat (woke, blm stb.). Tesz ilyet a csetdzsípítí...?
2023. okt. 2. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!