Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?
2024. Korábban ezt terjesztette, hogy 2024-re várható a következő pandémia. Néha 2024-2025 intervallumként hivatkozik rá.
Meglátjuk. :)
Teljesen felesleges kiraknia a nevét, nagyon könnyen felismerhető:
- "YGL-diákok"
- "WHO GPT"
- "WEF"
- "4-ik ipari forradalom"
- "lesz még egy pandémia"
- "annyira nyíltan csinálják"
- "nemzetközi konferencia népirtásról"
- linkek tukmálása (van neki vagy 20) privát üzeneten keresztül.
Na látjátok, magára ismert, nem is tagadja a szokásait. :)
Éppenséggel megtettem, de mindig te rád ismertem.
"Nem tagadom, de minden és mindenki ezekről a dolgokról beszél, még a média is, szóval ez pont nem olyan dolog, amivel meg tudsz fogni. 🙂 Épeszű ember ezekkel tisztában van és terjeszti."
Tudnál innen, a gyakorikerdesek.hu-ról küldeni másokat, akik a WHO GPT-ről, 4-ik ipari forradalomról vakerálnak?
"De kérlek mesélj még rólam nekem!"
Mit mesélhetnék? Talán kifelejtettem azt a szokásodat, hogy amikor egy vitában besülsz sértődötten elköszönsz, de visszatérsz még jó pár komment erejéig és mindegyiknek a végén elköszönsz, hogy ez volt az utolsó kommented. Persze lesz még vagy tíz. :D
"Én nem szoktam egy anonim oldalon ennyire figyelni senkire, aki kicsit sem érdekel."
Ki mondta, hogy kicsit sem érdekelsz? :) Én rendkívül jól szórakozom rajtad, az oldalról a kedvencem vagy.
"Covid idején 100% megbíztatok a média állításaiban."
Én mindig fenntartással kezeltem a média állításait.
"Most, hogy a kényesebb témákról is tök nyílnak beszélnek"
Az csak beszéd marad, olyan beszéd, amibe te beleképzelsz mindenfélét az élénk fantáziáddal.
Kedvencem, amikor a "népírtásról töknyíltan beszélnek" forrásodat lobogtatod. Közben meg a holdkóros maláj miniszterelnök beszél arról, hogy SZERINTE MÁSOK hogyan készülnek népírtásra. Tehát véletlenül sem valami beismerő vallomás. :)
"Mert így pont ti vagytok a konteósok, akik szerint minden forrás hazudik. Fordult a kocka."
A kocka majd akkor fordul, hogy valóra válik a sok hülyeség, amit összehordasz.
Igen, az ilyen ostobák azt képesek csak mantrázni, amit másholovastak.
Akkor vannak bajban, amikor vagy bizonyítani kéne amit állítanak, vagy pedig amikor szembesítik őket mekkora hülyeségeket is beszélnek.
Az ilyen "beismerő vallomás" pont olyan, mint amikor a kemtrélisták jöttek anno, hogy "a svédek már beismerték" a kemtrélezést, valójában pedig arról volt szó, hogy a svéd zöld párt egyik kisvárosi aktivistája elmondta, hogy hisz benne.
A másik jutubos videó amit linkelni szoktak "beismerésként" az az, amikor néhány hülye kiáll egy meghallgatáson és elmondja, hogy szerinte mi van... :D
A másik urban legend a "konteó és a valóság között pár hónap a különbség".
Amikor meg arra kérem, hogy mondjon egyet, akkor jön a terelés, mellébszélés, személyeskedés.
Már vagy két tucat esetben pontosan így történt.
Ezeken már csak röhögni lehet.
Amikor felsülnek, keresnek maguknak más konteós gumicsontontot amit rághatnak, mert ezeknek állandóan kell egy ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!