Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?
Nem, nem vált be a svéd modell...
Ez nem faszméregetés, hanem vita.
Valaki ordas hülységeket próbál igaznak beállítani de bizonyítani nem tudja az állítását.
Erre világít rá ez a vita.
Neked ez bonyolult?
"A svéd modell bevált. Akkor kezdett el ott is romlani a helyzet, amikor szigorítottak rajta."
Az mikor volt konkrétan, és miféle szigorításokat vezettek be?
"Ember... Megint bizonygatod, hogy te vagy itt a Jani. Nem kell ez haver."
A saját igazad mellett kiállni nem janiskodás.
"Egyetlen kérdésem volt, mégpedig, hogy szerintetek van-e értelme a gyerekes faszméregetéseteknek. Erre egyikőtöktől sem kaptam választ."
A gyerekes faszméregetésnek nincs értelme, de itt nem is az folyik.
"Nem az a Janiskodás, hogy kiállsz a saját igazad mellett, hanem az, hogy hogyan."
Miért én hogyan állok ki az igazam mellett? Tudnál konkrétumokat idézni, ahol probléma volt azzal, ahogyan kiállok az igazam mellet?
"Te még nekem címezve is a másikat szóltad le..."
Nem leszólás volt, hanem egyszerű tényközlés. Te elkezdtél arról okoskodni, hogy mindenkinek lehet igazat adni, meg nézőpontot átadni forrásokkal, én meg közöltem veled, hogy a másiktól pont ezt hiányoljuk, azokat a bizonyos forrásokat. Ez mitől leszólás? Vagy magadat érezted leszólva, mert rávilágítottam, hogy egy tökre nem ide vágó dologról beszélsz?
"...hisztis gyerek módjára, mintha direkt az olvasóközönségnek produkálnád magad."
Az imént még ki hisztizett azon, hogy célkeresztbe került? Belepofáztál mások dolgába, aztán csodálkoztál, hogy "kóstolgatva vagy". :D
"Annyira erőlteted a magad "igazát" másokra, annyira mutogatod a farkad..."
Hol erőltetettem a magam igazát másokra, az utóbbi 20 kommentben?
"Értelmes ember nem így vitázik."
Még jó, hogy azt nem te döntöd el, hogyan vitázik egy értelmes ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!