Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?
@150
" Láthatta videón, statisztikákban, stb."
De azt konkrétan kijelentette, hogy a statisztikáknak nem hisz, mert azokat szerinte összevissza hamisítják! Tehát nem statisztikákban látta, és gondolom nem is videókon, hisz azokat meg aztán főleg hamisítják manapság.
"Láthatta videón, statisztikákban, stb."
Kijelentette, hogy statisztikáknak nem hisz. A videókat illetően meg: ahhoz, hogy egy videóban ilyen kijelentése elhangozzon, az mi alapján történik? Valami statisztika alapján nem?
De különben miért mosdatod? Nagyfiú már, le tudja ő is írni, hogy honnan vette az infót. Ne égesd már magad, hogy itt magyarázkodsz az érdekében.
Zavarna talán, ha még 100 kommenten keresztül erről beszélnénk? Kiköveted a kérdést, és meg van oldva, ha zavar.
Nem zavar, de nem látom értelmét a faszméregetéseteknek. Ti igen?!
Mellesleg már a kérdező fiókja sem aktív, esélyes, hogy szimpla provokátor volt és elérte a célját.
Mitől faszméregetés ami itt folyik?
„Elmagyaráztam, hogy a statisztikák azért nem hitelesek, mert folyamatosan módosították, hogy kik számítanak "oltottnak" és kik nem.”
Egyrészt: amit én hoztam halálozási statisztikát a covidos halottakról szól, anélkül, hogy részletezve lenne, hogy ebből mennyi oltott, és mennyi nem. Tehát irreleváns, hogy hogyan módosítják, hogy ebből ki oltott, és ki nem, a napi 95 covidos halott napi 95 marad attól függetlenül, hogy ebből mennyi minősítenek oltottnak/oltatlannak. (Abban az időben egyébként még oltás se volt, tehát még lényegtelenebb)
Másrészt: mi azt kérdeztük, hogy mi alapján gondolod, hogy Svédországban az oltások után romlott a helyzet. Ezt magyarázd el. Amit az imént írtál csak félrebeszélés.
Harmadrészt: honnan veszed eleve, hogy folyamatosan módosítgatták, hogy ki számít oltottnak, és ki nem?
„Ha valaki hajlik rá, annak forrásokkal, miegyebekkel át lehet adni a saját nézőpontot”
Na mi ezeket a forrásokat nem látjuk attól, aki kijelentette, hogy az oltások után kezdett romlani a helyzet.
„Nem fogjátok tudni egymást meggyőzni! Ez el kell fogadni, nem oldalakon át győzködni a másikat, hogy de akkoris nekem van igazam.”
Én már jó ideje nem győzködök senkit, én csupán azt szeretném kideríteni, hogy a kolléga mi alapján gondolja azt, hogy Svédországban az oltások után kezdett romlani a helyzet.
„Témától függetlenül, én például baromira nem tudom komolyan venni azt, aki erre a szintre süllyed.”
Miért, te mit csinálsz itt már jó ideje?
Szívesen, de még mindig nem tudom milyen faszméregetésről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!