Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan 3 év telt el a covid...

Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 17:49
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/471 anonim ***** válasza:
71%
#120 És Japánt el is kerülte a covid, mivel ott hagyománya van a maszkviselésnek. Ja nem...
2023. dec. 11. 07:57
 122/471 anonim ***** válasza:
0%
Te elhiszed, hogy majd a műtősmaszk megvéd egy vírustól! De én vagyok faék egyszerű! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. dec. 11. 08:55
 123/471 anonim ***** válasza:
25%

"Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?"

Mindenki azt várta hogy itt majd a spanyolnáthához hasonló állapotok lesznek, mert ezt szajkózta a média. Hát nem lett. A Svédeknél nem oltottak, ott sem lett. Tehát nem a konteósok sültek fel hanem a médiahisztihuszárok, nem gondolod?

2023. dec. 11. 08:56
 124/471 anonim ***** válasza:
64%

"Ez így van, de a covid-félelem azóta is velünk maradt. Vagy mondjuk a covid-"mellékhatás"-nak? :D"

Nincs velünk semmiféle covid-félelem, az emberek már évek óta érdektelenek a covid iránt.

"a média időről időre bemondja hogy ismét járványveszély van"

Mégsincs az, csak a szokásos influenza szintű, amit szintén bemondtak a covid előtt is minden évben. Az emberek meg legyintenek egyet.

"Megy az adok-kapok, de az senkinek nem jut eszébe hogy a gyógyszergyárak meg milliárdokat tettek zsebre"

Szerintem nem nagyon van ember, aki ezzel ne lenne tisztában. Azt hiszed feltaláltad a spanyolt viaszt ezzel a megállapításoddal?

"A gyógyszergyárak milliárdokat tettek zsebre" - Nemá, tényleg?! Azta, micsoda meglepetés, hát ezt nem is gondola volna senki! :D

"Jaja, akkor miért is járkálnak emberek még ma is a nyílt utcán maszkban?? Meg ülnek az autóban - EGYEDÜL - és rajtuk a maszk!"

Pár hülye mindig van, de egyáltalán nem jellemző, hogy maszkot hordanának az emberek.

"Azt meg úgy látszik elfelejtetted, mi volt a covid alatt! NA, akkor aztán be volt xarva az emberek legalább fele!!!"

Legfeljebb az egyötöde, de azok nagyrésze is attól, hogy a lezárásoknak milyen következménye lesz.

És te arról beszéltél, hogy a covid-félelem még mindig velünk van. A jelen állapot hogy jön ahhoz, hogy 3-4 éve hogyan volt beszarva az emberek egy kis töredéke?

"Az oltásellenesek ezzel ellentétben soha nem féltek a covidtól, ezért nem is akarták/akarják oltatni magukat."

Az oltásellenesek az oltástól viszont az oltástól félnek.

"Viszont nem fogom magam beszennyezni valami kotyvalékkal"

Miért gondolod, hogy a covid oltással beszennyezed magad, de a tetanusz oltással nem? Vagy miért gondolod kotyvaléknak a covid oltásokat eleve?

2023. dec. 11. 09:09
 125/471 anonim ***** válasza:
64%

"Mindenki azt várta hogy itt majd a spanyolnáthához hasonló állapotok lesznek, mert ezt szajkózta a média."

Tudnál olyan médiatartalmakat linkelni, ahol kijelentik, hogy itt spanyolnáthához hasonló állapotok lesznek? Én nem emlékszem, hogy a média ezt szajkózta volna.

"A Svédeknél nem oltottak, ott sem lett."

A svédeknél nagyonis oltottak, el vagy tévedve.

"Tehát nem a konteósok sültek fel hanem a médiahisztihuszárok, nem gondolod?"

A médiahisztihuszárok is felsültek, meg a konteósok is.

2023. dec. 11. 09:19
 126/471 anonim ***** válasza:
9%

Egy alapfélelem fennmaradt, akármennyire vitatod.

""A gyógyszergyárak milliárdokat tettek zsebre" - Nemá, tényleg?! Azta, micsoda meglepetés, hát ezt nem is gondola volna senki! :D"

Látom nem érted mit akartam ezzel. Azt akartam mondani, hogy nem egymást kéne marnia kisembereknek (oltáspárti-oltásellenes), hanem inkább azt kéne megvizsgálni hogy a gyógyszergyárak gyakorlatilag rátelepedtek a kormányokra és szívják a vérét. A kormányok meg a kisemberek vérét. Valamiből ki kell fizetni a (felesleges) vakcinákat!

"Miért gondolod, hogy a covid oltással beszennyezed magad, de a tetanusz oltással nem?"

A tetanusznak van értelme. A covid-vakcinának nincs, tehát nincs keresnivalója a szervezetemben - azaz kotyvalék. Ezt magyarázni kell???

"Az oltásellenesek az oltástól viszont az oltástól félnek."

Itt már túl sok volt a véredben a drog vagy az alkohol, nemde? 🤣

2023. dec. 11. 09:35
 127/471 anonim ***** válasza:
9%

"Tudnál olyan médiatartalmakat linkelni, ahol kijelentik, hogy itt spanyolnáthához hasonló állapotok lesznek? Én nem emlékszem, hogy a média ezt szajkózta volna."

Nagyon érdekesnek találom, ahogy a legnagyobb covid-hisztisek pár év múltán elfelejtenek elég lényeges dolgokat. Ezt a jelenséget sem ártana vizsgálni.

"A svédeknél nagyonis oltottak, el vagy tévedve."

A Svéd-modellről hallottál? Na akkor csókolom.

"A médiahisztihuszárok is felsültek, meg a konteósok is."

Ebben legalább félig egyetértünk.

2023. dec. 11. 09:40
 128/471 anonim ***** válasza:
33%

A Great Reset-ről, illetve arról hogyan fogják elérni hogy "zökkenőmentes" legyen az átállás...

https://www.youtube.com/watch?v=50GNAoQVoqw

2023. dec. 11. 10:57
 129/471 anonim ***** válasza:
73%

#127-#128

"Egy alapfélelem fennmaradt, akármennyire vitatod."

Én nem tapasztalom. Az emberek nagyrésze indokolatlan baromságnak tartotta az egész lezárásosdit.

"...inkább azt kéne megvizsgálni hogy a gyógyszergyárak gyakorlatilag rátelepedtek a kormányokra és szívják a vérét."

Hogy érted ezt a rátelepedést és mit értesz vérszívás alatt?

"Valamiből ki kell fizetni a (felesleges) vakcinákat!"

Az indokolatlanul sok vakcina beszerzéséért kormányok a hibásak.

"A tetanusznak van értelme. A covid-vakcinának nincs..."

A covid-vakcinának is van, de kotyvalék sem ettől lesz valami.

"Itt már túl sok volt a véredben a drog vagy az alkohol, nemde?"

Fogalmazási hiba, megesik. :)

"Nagyon érdekesnek találom, ahogy a legnagyobb covid-hisztisek pár év múltán elfelejtenek elég lényeges dolgokat. Ezt a jelenséget sem ártana vizsgálni."

Nem vagyok covid-hisztis. Szerintem az a jelenség érdekes, hogy amikor bizonyítékokat várunk a kijelentéseitekre, azok valahogy nincsenek... Szóval hol is vannak a szajkózások arról, hogy spanyolnátha állapotok lesznek?

"A Svéd-modellről hallottál? Na akkor csókolom."

Hallottam, de úgy tűnik te erősen félrehallottál valamit. A Svéd-modell nem arról szólt, hogy nem oltanak, csókolom.

2023. dec. 11. 11:50
 130/471 anonim ***** válasza:
67%

1. Sehol nem írtam, hogy imádom a japánokat.

2. A maszkhordásról van szó, hogy ott az emberek már nagyon régóta használják ha betegek és emberek közé kell menniük. De nyilván a kovidtól rettegtek már a járvány előtt is sok tíz évig.

3. Semmilyen kárt nem csonáltak a maszkhordással. Nem kéne minden ordas hülyeséget magadba tolnod, amiket a neten olvasol.

4. Sosem írtam olyat, hogy mindenki hülye aki nem oltatja be magát.

Ősszegezve, te egy agy nélküli oltásfóbiás vagy és a retardáltak minden ismertetőjegyét magadon viseled.

Elferdíted a vitapartnered érvelését a saját szájízed szerint, amikor valaki bizonyítékot kér az állításodra akkor gyorsan elkezdesz terelni/mellébeszélni, gyakorlatilag szakemberek millióit inkompetensezed le miközben te magad a szakmáik közelébe sem szagolsz.

És nem írtam, hogy mindenki hülye aki nem oktatta be magát.

Azok a hülyék, akik teleordítják a netet a fóbiájukkal és mindenféle kamu dolgot hoznak fel mellette.

Ahogy te is...😂😂

2023. dec. 11. 14:35
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!