Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan 3 év telt el a covid...

Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 17:49
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/471 anonim ***** válasza:
71%
#160 Amit csináltok, arról. Még a hozzám fűzött előző válaszodban is a másik válaszolóról dumálsz, ahelyett, hogy egy kicsit magadba néznél. A kifejtésem mindegyikőtökre egyformán vonatkozott, te sem vagy kivétel. Ne mutogass ujjal a másik félre.
2023. dec. 12. 22:04
 162/471 anonim ***** válasza:
0%

"Amit csináltok, arról."

Az, hogy a saját igazunk mellet még kiállunk nem egyenlő farokméregetéssel.

"Még a hozzám fűzött előző válaszodban is a másik válaszolóról dumálsz..."

Persze, mivel te kezdtél el bölcselkedni, hogy mindenkinek igazat lehet adni, ha forrást hoz. De hát pont ez az lényeg, hogy a forrás maradt el a kolléga részéről, amit már elég régóta kérünk, hogy nyújtson be.

"...ahelyett, hogy egy kicsit magadba néznél"

Majd magamba nézek, ha okát látom. Egy önjelölt pedagógus makogása nem tartozik ezen okok közé.

"A kifejtésem mindegyikőtökre egyformán vonatkozott, te sem vagy kivétel. Ne mutogass ujjal a másik félre."

Én nem mutogatok senkire, hogy farokméreget, egyedül neked mániád ez.

2023. dec. 12. 22:11
 163/471 Laly1972 ***** válasza:
A háttérben ki tudja mi megy ...
2023. dec. 12. 22:23
 164/471 anonim ***** válasza:
100%

Zavaró, hogy szétboncolgatod minden egyes mondatom. Nem tudnál összefüggő mondatokat alkotni?

Nyilván mindenki a saját igaza mellett áll ki, de tudod, az ember tévedhet is. És attól, hogy te szentül hiszel valamiben, még lehet, hogy te ülsz rossz lovon. Mellesleg továbbra is a "kollégáról" dumálsz nekem, holott én mindkettőtökhöz szóltam, gondolván, hogy van annyi eszetek, hogy elgondolkoztok és abbahagyjátok egymás csesztetését. Erre mit csinálsz? Engem veszel célkeresztbe. Ne játszd a Janit, nincs értelme.

2023. dec. 12. 22:36
 165/471 anonim ***** válasza:
19%

"Zavaró, hogy szétboncolgatod minden egyes mondatom. Nem tudnál összefüggő mondatokat alkotni?"

Egyetlen mondatod bontottam több részre. Nem érdekel különösebben, hogy mi zavar téged.

"Nyilván mindenki a saját igaza mellett áll ki, de tudod, az ember tévedhet is. És attól, hogy te szentül hiszel valamiben, még lehet, hogy te ülsz rossz lovon."

Amiről a diskurzus folyt az nem hit kérdése.

"Mellesleg továbbra is a kollégáról dumálsz nekem, holott én mindkettőtökhöz szóltam, gondolván, hogy van annyi eszetek, hogy elgondolkoztok és abbahagyjátok egymás csesztetését. Erre mit csinálsz? Engem veszel célkeresztbe."

Te álltál a célkeresztbe. :)

2023. dec. 12. 23:10
 166/471 anonim ***** válasza:
64%
Igen, pont ezaz, hogy nem hit kérdése az, hogy kinek van igaza. De te a magas lóról meg sem hallod, hogy más lehetőség is van, mint a te eddigi elképzelésed. Nem álltam célkeresztbe, rámutattam, hogy úgysem fogtok dűlőre jutni egymással. Most meg engem kóstolgatsz, de jó tudni, hogy meg se lehet szólalni még semleges válasszal sem, mert bárki bármit mond, célkeresztben van előtted.
2023. dec. 12. 23:20
 167/471 anonim ***** válasza:
33%

"Igen, pont ezaz, hogy nem hit kérdése az, hogy kinek van igaza."

Amiről szó van az ténykérdés. Tény, hogy a svédeknél nem az oltakozás után lett rossz a helyzet, hanem már bőven azt megelőzően az volt. Erről vannak hírek, objektív statisztikák. Az ellenkező álláspont alátámasztására mi van? A nagy semmi.

"De te a magas lóról meg sem hallod, hogy más lehetőség is van, mint a te eddigi elképzelésed."

Az, hogy a svédeknél nem az oltakozás után romlott a helyzet nem az én elképzelésem. Az, viszont hogy a svédeknél az oltás hatására romlott a helyzet, viszont valakinek igenis az elképzelése. Amit nem képes semmivel alátámasztani. Azért mert nekem nem változik az álláspontom úgy, hogy nincs semmi fedezet egy légbőlkapott kijelentésre az azt jelenti, hogy magas lovon ülök?

Ha en kijelentem neked, hogy a Vénuszon van élet, de nem vagyok képes alátámasztani semmivel, viszont az összes tudós azt állítja, amit eddig tudtál, hogy nincs, akkor te hajlandó vagy hinni nekem?

"Most meg engem kóstolgatsz, de jó tudni, hogy meg se lehet szólalni még semleges válasszal sem, mert bárki bármit mond, célkeresztben van előtted."

Idejössz pampogni, hogy értelmetlen ez a faszméregetés, meg hogy nem tudod komolyan venni az olyan embereket, akik idáig süllyednek. De ezekután még nekiállsz picsogni, hogy te vagy kóstolgatva? 🤣

2023. dec. 13. 07:39
 168/471 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekelnek a svédek.
2023. dec. 13. 08:17
 169/471 anonim ***** válasza:
60%

Engem. Felkeltettétek az érdeklődésem a zagyvaságokkal, amiket mondtatok róluk.

2023. dec. 13. 10:20
 170/471 anonim ***** válasza:
71%
A svéd modell bevált. Akkor kezdett el ott is romlani a helyzet, amikor szigorítottak rajta.
2023. dec. 13. 10:24
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!