Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan 3 év telt el a covid...

Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 17:49
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/471 anonim ***** válasza:
12%
Én nem olvastam el az eddigi hsz-eket, de annyit tudok mondani, hogy vitázni felesleges. Nemzetközi konferenciák vannak a népírtásról, a világkormány kialakításáról, tv, rádió, újságok, parlamentek, előadások minden tudósít már az új világrendről. 2030-ig tart a "Great Reset", szóval ciki, ha azt hitted 3 év után bebukott a terv. Kösd fel a gatyád, a java mégcsak most kezdődik.
2023. dec. 5. 19:47
 82/471 anonim ***** válasza:
71%
A 'java' nem fog lemenni 2030-ig. Ez egy kamu dátum amit azért találtak ki, hogy az ilyen Pistike-szinten lévő kérdezőknek 2031-ben is legyen "fegyver" a kezükben és továbbra is megkérdezhessék a hülyeségeiket! :D
2023. dec. 5. 20:00
 83/471 anonim ***** válasza:
100%

Az a konteó, hogy a coviddal az volt a cél, hogy bevezessenek egy új világrendet, vagy népírtást/tömeges génmanipulálást hajtsanak végre a vakcinákkal, teljes bezárást, diktatúrát rendeljenek el, stb.

"Nemzetközi konferenciák vannak a népírtásról"

Mutass már ilyen konferenciát.

"a világkormány kialakításáról"

Előbb utóbb valószínű, hogy az lesz, ahogy fejlődünk, és elmosódnak a határok, de ezek még gyerekcipőben járó tervek.

"2030-ig tart a "Great Reset", szóval ciki, ha azt hitted 3 év után bebukott a terv."

És mi az a terv, mi konkrétan a Great Reset?

2023. dec. 5. 20:03
 84/471 anonim ***** válasza:
43%

#81 vagyok. Komolyan le kell pontozni? Azt hiszitek hazudok? 😄

#83 Neked megy a zöld, téged legalább érdekel... Máris küldöm privátban.

2023. dec. 5. 20:07
 85/471 anonim ***** válasza:
0%
#83 Azok után hogy meg kell kérdezned h mi a Great Reset nem baj ha kevésbé vesszük figyelembe a válaszaidat? Már nem azért de a csapból is a Great Reset folyik már évek óta és neked ezt meg kell kérdezned mi ez. Akkor miből gondolod hogy bármi másról többet tudsz?? Csak kérdem. (#80as voltam)
2023. dec. 5. 20:10
 86/471 anonim ***** válasza:
60%

Én tudom, hogy mi a Great Reset, azt nem tudom hogy szerintetek mi a Great Reset, ami a sok dezinformáció hatására a fejetekben kialakult róla.

2023. dec. 5. 20:13
 87/471 anonim ***** válasza:

#84 Nem én pontoztalak le. (#84 vagyok)

Akkor most már csak annak megy a zöld aki kvázi tudatlan??? Én tudom mi az,erre nem jár semmi?? :))))

2023. dec. 5. 20:23
 88/471 anonim ***** válasza:
Bocs, nem 81-es, hanem 80-as! :D
2023. dec. 5. 20:24
 89/471 anonim ***** válasza:
71%

Azóta kitalálták hogy ez csak teszt volt és az IGAZI majd csak valamikor máskor jön / majd a szintén távoli jövőben meghalnak az oltottak és jön az új világrend.

Csak azt az egyet nem értem miért jó az nekik ha a lázadó oltásellenesek maradnak meg és nem az engedelmes "birka" oltott emberek

2023. dec. 6. 21:59
 90/471 anonim ***** válasza:
0%

#89 "Csak azt az egyet nem értem miért jó az nekik ha a lázadó oltásellenesek maradnak meg és nem az engedelmes "birka" oltott emberek"

Talán azért nem érted, mert nem így van...

2023. dec. 6. 22:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!