Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?
Az a konteó, hogy a coviddal az volt a cél, hogy bevezessenek egy új világrendet, vagy népírtást/tömeges génmanipulálást hajtsanak végre a vakcinákkal, teljes bezárást, diktatúrát rendeljenek el, stb.
"Nemzetközi konferenciák vannak a népírtásról"
Mutass már ilyen konferenciát.
"a világkormány kialakításáról"
Előbb utóbb valószínű, hogy az lesz, ahogy fejlődünk, és elmosódnak a határok, de ezek még gyerekcipőben járó tervek.
"2030-ig tart a "Great Reset", szóval ciki, ha azt hitted 3 év után bebukott a terv."
És mi az a terv, mi konkrétan a Great Reset?
#81 vagyok. Komolyan le kell pontozni? Azt hiszitek hazudok? 😄
#83 Neked megy a zöld, téged legalább érdekel... Máris küldöm privátban.
Én tudom, hogy mi a Great Reset, azt nem tudom hogy szerintetek mi a Great Reset, ami a sok dezinformáció hatására a fejetekben kialakult róla.
#84 Nem én pontoztalak le. (#84 vagyok)
Akkor most már csak annak megy a zöld aki kvázi tudatlan??? Én tudom mi az,erre nem jár semmi?? :))))
Azóta kitalálták hogy ez csak teszt volt és az IGAZI majd csak valamikor máskor jön / majd a szintén távoli jövőben meghalnak az oltottak és jön az új világrend.
Csak azt az egyet nem értem miért jó az nekik ha a lázadó oltásellenesek maradnak meg és nem az engedelmes "birka" oltott emberek
#89 "Csak azt az egyet nem értem miért jó az nekik ha a lázadó oltásellenesek maradnak meg és nem az engedelmes "birka" oltott emberek"
Talán azért nem érted, mert nem így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!