Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?
Ez most komoly? Te önmagaddal beszélgetsz privátban, vagy mi?
Mik azok a lopitikusok? Logopédusokat akartál írni?
Igen, a covidrettegők is felsültek.
"De a lényeg, hogy a konteósok egyetlen jóslata sem vált be eddig.
Újra és újra hülyét csinálnak magukból."
Nekem volt egyszer egy, amelyik meg volt győződve arról, hogy hamarosan teljes kijárási tilalom lesz, de ez már az oltások megjelenése után volt. Én ezt felírtam magamnak. Aztán teltek a hetek, hónapok, eltelt másfél év is, én meg mindig visszatértem a kérdéshez, hogy na mi van, miért nincs még teljes zárlat? Valami kifogás mindig volt, de a lényeg az volt, hogy bár még nincs, de hamarosan tényleg lesz, trust me. :D
De a csávókám Magyarországra mondta.
67,
Ezek az konteós oltásbeszariak már csak ilyenek. Nálunk is mindegyiknek nagy volt a szája, de amint hozzákötötték, hogy csak így lehet a mekiben kajálni, haptákba vágta magát mind és tartotta a vállát. :D
Megvan még az a kérdés, ami alatt volt ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!