Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?
"Nincs már hatalmas infláció? Jártál te mostanában boltban?"
Igen, ahogyan egy évvel ezelőtt is jártam boltokban. Innen tudom, hogy nincs hatalmas infláció.
"Az egy dolog, hogy a KSH mit hazudik, de a valódi infláció továbbra is 60-70% környékén lehet."
Mondd, te tudod hogyan számolják az inflációt?
Miből jutottál arra a következtetésre, hogy 60-70% környékén van jelenleg?
#25 Nem tudom, hogyan számolják az inflációt, de vannak sejtéseim. Ha a zongoraláb-alátét ára stagnál, és minden másnak az ára a tízszeresére emelkedik, akkor a zongoraláb-alátétet nagyobb súllyal számolják bele, mint bármi mást.
Ha jártál boltban, és ennek ellenére azt állítod, hogy nem nagy az infláció, akkor egyszerűen hazudsz.
Valamint az sem gyanús neked egy kicsit sem, hogy véletlenül pont akkor lett vége a "vírushiszti"-nek amikor már semmivel sem tudták rákényszeríteni a kormányok még több emberre a vakcinát? A covid maga nem szűnt meg, most is járvány van, csak már senki nem hisztizik miatta, egy nátha. De amikor még vakcináztatás volt akkor már mindennel fenyegetőztek, oltásigazolás, törzskönyvezés, kitiltások mindenhonnan aki nincs beoltva stb... aztán hirtelen vége lett. Amikor már semmivel sem tudták volna rávenni csak puszta ökölerőszakkal az oltásra a még oltatlanokat. Odáig már nem akartak elmenni.
De nem lehet tudni mi lesz azokkal akik be lettek végül oltva. Abba sem vagyok biztos hogy egyáltalán bármi köze volt a covid-hoz, hiszen senkit sem védett meg a covid ellen. Milyen védőoltás az ami senkit se véd meg?
Ez egy géntechnológiai tömegkísérlet volt, és ki tudja mit építettek be a génállományába a gyanútlan önkéntes alanyoknak.
Milyen termékeknek emelkedett olyan durván az ára, hogy az 60-70%-nyi inflációt gerjesszen?
"Ha jártál boltban, és ennek ellenére azt állítod, hogy nem nagy az infláció, akkor egyszerűen hazudsz."
És te mi alapján állapítottad meg a boltban, hogy nagy az infláció?
"Valamint az sem gyanús neked egy kicsit sem, hogy véletlenül pont akkor lett vége a "vírushiszti"-nek amikor már semmivel sem tudták rákényszeríteni a kormányok még több emberre a vakcinát?"
Nekem az a gyanús, hogy ennek az egésznek semmi értelme. Rá akarták kényszeríteni az embereket az oltásra? Miért? Miféle hátsó szándék volt ebben? Aztán miért tettek le mégis róla, ha szerintetek olyan baromi fontos? És miért ne tudták volna rákényszeríteni az embereket? Munkavállaláshoz kötik feltétel gyanánt és csá.
"Munkavállaláshoz kötik feltétel gyanánt"
Az is megvolt ám! Sok munkahelyen kötelező lett és sok embert kirúgtak aki nem oltatta be magát. Csak az ipar nem bírta tovább a munkaerőhiányt. Ha tovább tolták volna, összeomlás lett volna a gazdaságban. Azt meg a világ nagyjai sem akarták.
Nem volt. Alig volt pár munkahely, ahol kötelező lett. A munkanélküliség sem nagyon szállt el.
De eleve mi lett volna a cél azzal, hogy mindenkit beoltanak?
Az ipar a bezárast nem bírta tovább. Azt a bezárást, amit a konteósok az új világrend bevezetése miatt vezettek be. Úgy néz ki az új világrend a saját bevezetését nem bírja. 🤔
Meg persze a vakcinákat, amivel az emberiséget akarják kiírtani.
Ha a vakcinára kényszerítés munkaerőhiányt okoz, akkor a vakcina, amivel az embereket írtják ki, az nem ugyanezt csinálja csak sokkal nagyobb nagyságrendben? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!