Mi az, hogy "antimagyar"?
Ennyi. Meg egy bambi. :D
Erre nem tudok mást mondani
ma 20:02
Cselekedni kell! Vissza ősi jussunkat!
FOGD MÁR FEL, TE SZERENCSÉTLEN BAROM, HOGY NINCS OLYAN, HOGY "ŐSI JUSSUNK"!!!!
Történelmi léptékkel nézve csak az a tied, amit meg tudsz szerezni és meg is tudsz tartani.
Mi nem tudtuk megtartani. Ennyi! Itt a vége! Finito!
Ha lesz olyan politikai helyzet, akkor természetesen az lesz az első, hogy a magyar lakta területeket visszaszerezzük. De jelen pillanatban a környező országoknak van több joga rá, ugyanis ők meg tudták szerezni és meg is tudták tartani.
Az a lóf@szt sem érdekli, hogy nem saját erőből tették. Megtörtént és nem tudjuk visszacsinálni. (Most nem.) Ergo, semmi jogunk nincs rá.
Ezt kéne felfognod végre azzal a csökött agyaddal, mert már k.rvára elegem van abból, hogy csak leantimagyarozni tudsz minket, meg nagyképűsködni, hogy te fú de okos vagy és nem tudunk mit kezdeni az érveiddel, miközben te mégcsak fel sem fogod, amit írunk neked!
Hidd csak azt, hogy te vagy a világ közepe, aztán pusztulj meg, ahol vagy, de minket és az országunkat hagyj ki ebből, mert ha komolyan gondolod, amit itt leírtál, akkor TE vagy a világon a legnagyobb antimagyar
ma 21:55
Ismét bebizonyítottad, hogy melyikünk a kulturáltabb és melyikünk tud személyeskedés nélkül normálisan beszélni a másikkal.
"Ezt kéne felfognod végre azzal a csökött agyaddal, mert már k.rvára elegem van abból, hogy csak leantimagyarozni tudsz minket, meg nagyképűsködni, hogy te fú de okos vagy és nem tudunk mit kezdeni az érveiddel, miközben te mégcsak fel sem fogod, amit írunk neked!"
Ha csak ésszerűen gondolkoznál vagy csak lenne benned egy csöppnyi becsület, és hűség akkor nem ezt vetted volna ki eddigi válaszaimból de a te válaszaidból világosan kilátszik a gyűlölet és a primitívség.
"de minket és az országunkat hagyj ki ebből, mert ha komolyan gondolod, amit itt leírtál, akkor TE vagy a világon a legnagyobb antimagyar"
Nos, nem én ócsároltam ezeréves hazámat és nem én kezdtem durva személyeskedésbe, azzal hogy itt dobálózol az antimagyar jelzővel csak téged minősít, mivel egyszerű logikával is átlátható vagy.
Nem tudok mást kivenni a mondandódból, mert csak ez van benne.
Amúgy pedig mielőtt engem néznél le az antimagyar jelző használata miatt, előbb nézz magadba!
Borzasztóan képmutató vagy, és nem érdekel, hogy ezt mennyire veszed személyeskedésnek.
Azt rovod fel nekem, amit te már a kezdetektől fogva csinálsz.
Szánalmas vagy.
Csak hogy nyilvánvaló legyen, miről beszélek:
"azzal hogy itt dobálózol az antimagyar jelzővel csak téged minősít"
Mit ís írtál az első hozzászólásodban?
Ja, igen!
"AZ aki a magyarságok gyűlöli vagy a magyar érdekeket elé helyez idegen érdekeket. Vagy csak a magyart gyűlölő ill. magyarral ellenséges népek pártján áll.
Sok példán fellelhető itt is pl. Walter Sobchak,Bumbi,Deamon Hill,norbi88,67%-os válaszoló és a 48%-os válaszoló."
"és melyikünk tud személyeskedés nélkül normálisan beszélni a másikkal"
Had idézzem pár megnyilvánulásodat!
"Én egy kicsit elgondolkoznék a ti helyetekbe mert már jócskán túlléptétek a tűrhető határt."
"Ezen esetben ha a török uralom alatt valaki gondolta volna hogy lesz még Magyarország? Ha akkor úgy gondolkodtak volna, mint te akkor valószínűleg ma törökül beszélünk vagy németül."
"Téged biztos nem, mivel ilyen árulók valószínűleg addigra bőven megérkeznek Angliába angol se.gget nyalni."
"Barátom, szerintem már te is rájöttél kinek van igaza a szittya-hun-avar-magyar elmélettel kapcsolatban de makacsságod miatt állítasz baromságokat egyfolytában."
"Most, hogy mondod elgondolkoztam azon hogy szüleid alapból beléd nevelték ezt a hazátlanságot, vagy csak a média szennye miatt lettél ilyen? "
És még te tudnál normálisan, személyeskedés nélkül kommunikálni?
Ezt a képmutatást!
"Ha csak ésszerűen gondolkoznál vagy csak lenne benned egy csöppnyi becsület, és hűség akkor nem ezt vetted volna ki eddigi válaszaimból"
Erre elég csak annyit mondanod, hogy attól, hogy elmondtad, hogy a szkíta-hun-avar-magyar kontinuitás elmélete a hiteles, mindent beigazoltál és lesajnálod azt, aki ezt nem fogadja el, az magáért beszél.
"Nos, nem én ócsároltam ezeréves hazámat"
Ahogy én sem.
De te olyasmiket javasolsz, ami oda vezet, hogy nem csak hogy nem fogjuk tudni visszaszerezni az elveszett területeket, de még a meglévőket is elveszítjük.
Pl.:
"Ha a 4. pont nem vezetne semmire akkor összefogni a baráti népekkel és katonai akcióba kezdeni vagy kivárni a megfelelő alkalmat."
"és nem én kezdtem durva személyeskedésbe"
Olvasd csak el a fentebb tőled idézett szövegeket és szégyelld el magad!
Igazságot!
Az valóban kell.
De amit te itt szajkózol, bárki bármit is mondjon, az csak a te igazságod.
Márpedig abból mi köszönjük, de nem kérünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!