Mi az, hogy "antimagyar"?
ma 19:04
Max. 4-5-en lehettek az oldalon, de mi akik Magyarország felszabadulását akarjuk több tízezren. Magyarok vagyunk (remélem) ne ellenségeskedjünk, fogjunk össze.
Semmi bajom nem lenne veled, ha nem állítanál hülyeségeket.
Az etnikai alapú határokat akarom én is.
De te már rég nem erről beszélsz, hanem népirtásról és idegen etnikumú területek meghódításáról és erre olyan terveket szövögetsz, amelyek bizonyosan romba döntik az országot.
Én ilyennel nem közösködöm.
Ha majd hajlandó leszel meghallgatni mások érveit is és hajlandó leszel civilizált ember módjára gondolkodni, és nem úgy, mint egy ősember, akkor majd szólj!
Ez mind szép és jó.
És akkor mi van?
Én sem mondtam, hogy ne tegyünk ellene!
Viszont amit te javasolsz az esztelenség és öngyilkosság.
Részemről ennyi.
"Max. 4-5-en lehettek az oldalon, de mi akik Magyarország felszabadulását akarjuk több tízezren."
Jó, legyen több 10 ezer középiskolás és egyetemista srác, aki az elvesztett területekért pattog. Elfogadom.
De te ne felejtsd el, hogy emellett él itt körülbelül 5 millió édesanya, aki nagyban szarja le a területeket, ha olyat kellene a visszaszerzésükért tenni, ami a gyermeke életét veszélybe sodorja. És országokkal szövetkezni, aztán harcolni meg miegyéb... add elő mindezt egy átlagos édesanya előtt, aztán véld reálisnak a terved...
"Aki szeretetben él, nem büszke, nem akar másokon uralkodni, nem halljátok soha, hogy hibáztatna vagy gúnyolna másokat. Nem kutat mások szándékai felől, nem hiszi azt, hogy ő jobban cselekszik, mint mások, és soha nem tartja többre magát embertársainál. "
/Vianney Szent János/
21:51
Mi ezt magyarázzuk szegények már egy ideje, de próbáld vele megértetni, hogy papír és hivatalos megnevezés ide vagy oda, ahol nem élnek magyarok, azt nem lehet magyar területnek nevezni.
Dugd csak a homokba a fejed nyugodtan és hitegesd magad!
Senkit sem tudsz meggyőzni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!