Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az, hogy "antimagyar"?

Mi az, hogy "antimagyar"?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 21:12
 61/102 anonim ***** válasza:
55%

ma 19:47

Na, majd holnap bővebben kielemzem a tartalmas hozzászólásodat, de azt nem értem még ha kicsi is az esély Trianon revíziójára, de ha elénk dobnánk a lehetőséget akkor se támogatnád az ezeréves MAGYAR haza visszaállítását.

2010. okt. 18. 21:53
 62/102 anonim ***** válasza:
0%

21:53

Néha elgondolkodom azon, hogy te tényleg ennyire hülye vagy-e vagy csupán tetteted? ÉN azt tartom hazának, ahol magyar többség él. És az 1000 éves Magyarország bizony nem pont ilyen volt...

2010. okt. 18. 21:56
 63/102 anonim ***** válasza:
18%

Ha elénk dobnánk a lehetőséget, én akkor is csak az etnikai határokat lennék hajlandó elfogadni.

Legfeljebb a bécsi döntések által kirajzolt határokat.

A többivel csak magunknak ártanánk.

2010. okt. 18. 22:06
 64/102 anonim ***** válasza:
55%

ma 21:56

Most, hogy mondod elgondolkoztam azon hogy szüleid alapból beléd nevelték ezt a hazátlanságot, vagy csak a média szennye miatt lettél ilyen?

"És az 1000 éves Magyarország bizony nem pont ilyen volt..."

De,de bizony pint ilyen volt. :)

Voltak olyan idők amikor az idegenek többségbe kerültek de a magyarság szerencsére visszanyerte erejét.

Egyébként Szlovákia pont olyan mintha ma Franciaországban kikiáltanák a Bantu néger köztársaságot (természetesen a feketék által lakott területeken) sőt még azt is megkockáztatom, hogy a bantuknak fejlettebb kultúrájuk van.

2010. okt. 18. 22:13
 65/102 anonim ***** válasza:
18%

"Voltak olyan idők amikor az idegenek többségbe kerültek de a magyarság szerencsére visszanyerte erejét."

Mégis mikor nyerte volna vissza az erejét?

Még Trianonkor is alig volt a magyarság aránya 50% felett a Magyar Királyság területén és ezek java része arra a területre koncentrálódott, ahol most is magyar többség van.

Voltak olyan területek, amik elrománosodtak, vagy elszlovákosodtak, de ezek aránya elhanyagolható.

Te nem láttad még Teleki vörös térképét? Azon szerinted a vörös szín olyan marha sok helyen lenne jelen?

Vagy netalán azt is a gaz zsidók és a gonosz nagyhatalmak hamisították meg?

2010. okt. 18. 22:17
 66/102 anonim ***** válasza:
55%

"Mégis mikor nyerte volna vissza az erejét?

Még Trianonkor is alig volt a magyarság aránya 50% felett a Magyar Királyság területén és ezek java része arra a területre koncentrálódott, ahol most is magyar többség van.

Voltak olyan területek, amik elrománosodtak, vagy elszlovákosodtak, de ezek aránya elhanyagolható."

Szerintem a 18. századi 30% után az 50% fölötti eredmény nem rossz. Elrománosodás és elszlovákosodás pont nem volt mivel a románok esetében vallási különbségek voltak a tótok esetében pedig még saját maguk se tudták, hogy ők éppen magyarok vagy tótok volt, hogy csak a kedély állapotoktól függőt hogy minek vallják magukat.

"Te nem láttad még Teleki vörös térképét? Azon szerinted a vörös szín olyan marha sok helyen lenne jelen?"

De láttam, ez éppen a magyarság befogadóképességét és vendégszeretetét mutatja.

"Vagy netalán azt is a gaz zsidók és a gonosz nagyhatalmak hamisították meg?"

Látom, azért mát te is kapizsgálsz pár dolgot. :P

De nem tartom jónak, hogy a Magyarországi zsidóságot rossz fénybe tüntesd fel mivel sok nagy tudóst adtak a világnak (Wigner Jenő,Teller Ede,Szilárd Leó,). Persze ritkaságba mennek a nem rasszista zsidók(sajnos).

2010. okt. 18. 22:26
 67/102 anonim ***** válasza:
18%

"Szerintem a 18. századi 30% után az 50% fölötti eredmény nem rossz."

Ez tény. De sajnos édeskevés.

"De láttam, ez éppen a magyarság befogadóképességét és vendégszeretetét mutatja."

Attól még azok a nemzetiségek ott vannak és nekem nem kell olyan terület, ahol kevesebb magyar él, mint Honoluluban.

Nem érdekel, hogy az ősi magyar föld. Nem élnek ott magyarok. Az nekem akkor sem fog kelleni, ha megkaphatnánk. (Ha képesek lennénk katonailag meghódítani és megtartani, az más kérdés.) De a külhatalmak jóindulatából én legfeljebb a bécsi döntések kijelölte határokig mennék, a többi terület csak akkor kellene, ha az ott élők is azt mondanák, hogy Magyarországhoz akarnak tartozni.

"De nem tartom jónak, hogy a Magyarországi zsidóságot rossz fénybe tüntesd fel mivel sok nagy tudóst adtak a világnak (Wigner Jenő,Teller Ede,Szilárd Leó,)."

Na, legalább valamiben egyet értünk.

2010. okt. 18. 22:31
 68/102 anonim ***** válasza:
55%
Dehogynem.
2010. okt. 18. 22:31
 69/102 anonim ***** válasza:
69%
Ezt mire mondod, hogy dehogynem?
2010. okt. 18. 22:35
 70/102 anonim ***** válasza:
59%

Erre:

Néha elgondolkodom azon, hogy te tényleg ennyire hülye vagy-e vagy csupán tetteted? ÉN azt tartom hazának, ahol magyar többség él. És az 1000 éves Magyarország bizony nem pont ilyen volt...”

Csak közben történt néhány hozzászólás, így lejjebb kerültem.

[link]

2010. okt. 18. 22:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!