Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az, hogy "antimagyar"?

Mi az, hogy "antimagyar"?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 21:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 anonim ***** válasza:
18%
Pl. az is nyilvánvalóan antimagyar, aki gyakran használja a turbómagyar kifejezést. És fordítva.
2010. okt. 15. 22:23
 12/102 anonim ***** válasza:
19%
Szeretem elárulni a hazámat és idegen érdekeknek kiszolgáltatni, most mit csináljak? Ja és ma is elégettem egy magyar zászlót. Egyébként szerintem homokos vagy, 50%. Az agyad biztosan.
2010. okt. 15. 22:55
 13/102 doboszoli ***** válasza:
83%

1.Olyan, mint az antilop, csak hátsó kerék meghajtású.

2.Elírás. Helyesen: Anti, magyar. Pl. Rogánanti

Van még több ötletem is, egyelőre ennyit.

2010. okt. 16. 06:50
 14/102 anonim ***** válasza:
91%

Biztos vagyok abban, hogy jobban ismerem a magyar történelmet, mint az átlag, és hogy több magyar verset tudok elmondani fejből, illetve gyerekkoromban többször énekeltem a "Kossuth Lajos megüzente" című dalt, mint a velem egykorúak, de mint már én is megkaptam a hazaáruló nevet egy olyan magyartól, aki sem a helyesírás szabályait nem ismerte, sem a mások iránti tiszteletet, de legalább bőszen verte a mellét a "Vesszen Trianon" üvöltések közepette.

Én meg nem. És azt sem ismertem el, hogy a szkíták magyarok voltak. Ezért vagyok én antimagyar, ő pedig hazafi... ;)

2010. okt. 16. 10:37
 15/102 anonim ***** válasza:
91%

ma 10:37

Figyelj lehet hogy én minősítettelek téged, de nem biztos. Senkinek sincs joga magát "hazafinak" beállítani és egy másik embert lehazaárulózni ezt majd az utókor és a történelem dönti el de vannak olyan esetek amikor valaki méltánytalanul beszél saját hazájáról és akkor megérdemel néhány jelzőt.

2010. okt. 16. 10:51
 16/102 anonim ***** válasza:
100%

10:51

Na most akkor megérdemel-e bizonyos jelzőket az ember, vagy sem? Ha az állítod, hogy senkinek nincs joga ehhez, akkor te miért minősítesz mégis valakit?

2010. okt. 16. 10:55
 17/102 anonim ***** válasza:
76%
antimagyar = aki nem hajlandó beállni a bégetőkórusba, amely szerint a magyar a világ legtökéletesebb népe, amely minden más népnél különb (egyszerűen azért, mert szerinte nincsen olyan, hogy legkülönb nép). Nem hajlandó gyűlölni a zsidókat, a cigányokat, és a szomszédos népeket, valamint a franciákat és persze az USA-t.
2010. okt. 16. 11:21
 18/102 anonim ***** válasza:
88%

A 10:37-essel maximálisan egyet értek.

A 10:51-eshez csak azt fűzném hozzá, hogy vannak nyilvánvaló esetek, amikor ki lehet mondani valakire, hogy hazaáruló, de az igaz, hogy egy ilyen oldalon valakit leantimagyarozni teljesen értelmetlen.

Amúgy pedig az igazi hazafiak nem verik a mellüket, hogy ők mekkora hazafiak. Ők nem azért csinálják azt, amit csinálnak, hogy magukat fényezzék, hanem hogy a hazának jó legyen. Ez a különbség a hazafiak és azok között, akik csak annak tartják magukat. És sajnos manapság az utóbbiból van több.

"de vannak olyan esetek amikor valaki méltánytalanul beszél saját hazájáról"

Ha ez azoknak az 1%-ára igaz, akiket itt már leantimagyaroztak, akkor sokat mondtam.

"antimagyar = aki nem hajlandó beállni a bégetőkórusba, amely szerint a magyar a világ legtökéletesebb népe, amely minden más népnél különb (egyszerűen azért, mert szerinte nincsen olyan, hogy legkülönb nép). Nem hajlandó gyűlölni a zsidókat, a cigányokat, és a szomszédos népeket, valamint a franciákat és persze az USA-t."

Pontos definíció. :)

De még hozzátenném, hogy a szkíta-avar-hun-magyar kontinuitást sem fogadja el és azt sem, hogy a magyaroknak mindenhez joguk van, amit viszont más népektől vérlázító igazságtalanságnak illik ítélni.

2010. okt. 16. 12:43
 19/102 anonim ***** válasza:
82%

"AZ aki a magyarságok gyűlöli vagy a magyar érdekeket elé helyez idegen érdekeket. Vagy csak a magyart gyűlölő ill. magyarral ellenséges népek pártján áll."

Mellesleg ez teljesen korrekt, viszont nem értem, hogy a következők hogy illenek ebbe a kategóriába:

"Walter Sobchak,Bumbi,Deamon Hill,norbi88,67%-os válaszoló és a 48%-os válaszoló."

Kérlek idézz tőlünk olyat, ahol a magyarsággal ellenséges népek pártját fogtuk a magyarsággal szemben!

2010. okt. 16. 12:45
 20/102 anonim ***** válasza:
14%

12:45

Te kis naiv... hát hogy kérhetsz ilyet? Idézzen? Nem látod át, hogy az, amikor reálisan tudod értékelni Trianont, már hazaárulás? Hogy ha nem értesz egyet az érveivel, az már hazaárulás? Hogy ha nem vagy szovjet-párti, az is?

Ejnye,ejnye... :)

2010. okt. 16. 13:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!