Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnál olyan pártot, ami...

Támogatnál olyan pártot, ami visszhozná a Covid intézkedeseket?

Figyelt kérdés

Lenne újra általos home office.Online oktatás is lenne.

Visszatérne a nyugalom, a harmónia, a zen.

tegnap 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Az ország egészségügyi helyzete alapján, szerintem még Covid sem kell hozzá nekünk. Annyian halnak meg az eü összeomlása kapcsán.
tegnap 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most is 100% home office van. Azoknál megtartották a lehetőségét, akik képesek voltak otthonról is dolgozni, nem csak lógtak egész nap.
tegnap 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
19%
A Tisza egy ilyen párt lenne ha hatalomra kerülne, bár igazából mindegyik másik ha most bejelentenének megint egy kamu világjárványt, egyedül talán a Mi Hazánk meg a Nép pártján lenne mérsékeltebb de nekik is kötelező lett volna 2020-21-ben is oltáskártyához kötni dolgokat, karanténba helyezni a lakosságot, bezárni helyeket. Viszont Orbán hozott olyan felesleges, rosszindulatú intézkedéseket mint pl a szórakozóhelyeket bekell zárni este 11 után ezzel semmit nem ért el csak, hogy sokan akik kis településen élnek és nincs jogsijuk még jobban megkeseredjenek az amúgy is rossz bezártság miatt nekik két hónappal tovább tartott a karantén, Orbán meg rhadjon meg
tegnap 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyilván ha szükséges akkor vissza kell hozni ha nem akkor meg nem, nem pártfüggő nekem.
tegnap 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Rám az előző lezárások sem vonatkoztak, valszeg ha lenne még egy azt is pont lexarnám.
tegnap 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!