Mi az, hogy "antimagyar"?
Kedves 13:05-ös!
Azt értem. Tökéletesen értem.
De szeretném ha ő idézne innen bármit is, ami szerinte hazaárulásnak minősül.
Erősen kétlem, hogy találni fog bármit is, de legalább bebizonyosodik, hogy mennyire csak a levegőbe beszél.
Hogy mi az, hogy antimagyar?
Egy baromság.
Az aki viccet csinál az egész Trianon kérdésből szégyellje magát. És még én verem a mellem? Magyarország sírásói, szánalmas csőcselék!
Én egy kicsit elgondolkoznék a ti helyetekbe mert már jócskán túlléptétek a tűrhető határt.
A francban, most még én érzem magam csalódottnak, mert a 72 %-omat nem említették meg, pedig rendszeresen traktálom nemzeti érzelmű honfitársainkat a Trianon iránti állítólagos érzéketlenségemmel... na mindegy, nem adom fel, mert tudom, hogy ha sokáig vallom még azt, hogy nekem nem kell pár millió román, elérhetem, hogy a GYK celebe legyek ´;)
jeleztesd ki a felhasználó neved.. am meg 72%os hasznossággal nem lehetsz még antimagyar.. mi antimagyarok minimum 50% alatt vagyunk xD
amugy meg, utolsónak.. azért mert mi racionálisan nézünk a revizióra ( visszajönne 3 millió magyar, meg 15 millió külföldi -> hurrá!) nem vagyunk az ország sírásói.. és attól hogy nem sirunk minden nap trianon miatt h mien igazságtalanul elbántak velünk a kapitalista, cionista, zsidó, szabadkömüves, csigaevő franciák még nem leszünk az ország sírásói.. elhiheted hogy mindannyiuankat elszomorit vmien szinten.. kb annyira mint a történelem többi magyar-mélypontja.. mohács, augsburg stb... csak ez még friss (90 éves sztori, már illene tovább lépni..) ti emg tele vagytok érzelmekkel, és érzelemből politizáltok, illetve érzelemből nézitek a történelmet ami még rosszabb...
Gondolkodtam rajta, hogy kijeleztetem a nevem, de nincs rá szükségem, hogy aztán gyűlölködő honfiak lihegjenek a nyakamban és elveszítsem a Kultúra és közösség topikban kivívott elismerő eredményeimet:)
Bár elgondolkodtam rajta, hogy vajon megértik-e valaha, mi az: realitással szemlélni Trianont. Ha egyetlenegyszer belegondolnának más szemmel, és utána is úgy vélnék, hogy vesszen, hát hajrá, verhetnék a mellüket.
De az egyoldalú és szűklátókörű gondolkodók az emberiség sírásói... szóval, még mindig inkább magamra vállalom, hogy egy ország alatt ásom a gödröt, minthogy emberek milliárdjai alatt :)
Kísérje utatok annyi tisztelet és szeretet, testvéreim, amennyit ti adtok másoknak :)
ma 21:03
"mi racionálisan nézünk a revizióra"
Ezen esetben ha a török uralom alatt valaki gondolta volna hogy lesz még Magyarország? Ha akkor úgy gondolkodtak volna, mint te akkor valószínűleg ma törökül beszélünk vagy németül.
"meg 15 millió külföldi -> hurrá!"
Nem hinném, hogy ennyi lenne az idegenek aránya ha azok maradnának akik tudják bizonyítani, hogy a Trianon előtti Magyarországon éltek, jelen esetben ez lenne az igazságos.
"érzelemből nézitek a történelmet ami még rosszabb"
A történelem érzelmekből áll! El kéne fogadnod, hogy vannak olyan dolgok amibe nem lehet beletörődni.
"El kéne fogadnod, hogy vannak olyan dolgok amibe nem lehet beletörődni."
Neked pedig el kellene fogadnod, hogy a történelem és világ változik. Birodalmak jönnek-mennek, soha semmi nem állt még fenn eredeti formájában az örökkévalóságig, miért pont Magyarország lenne az?
Ez a történelem: veszteségek és nyereségek váltakozása. A Római Birodalom is széthullott - miért maradna egyben Magyarország?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!