Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az, hogy "antimagyar"?

Mi az, hogy "antimagyar"?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 21:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/102 anonim ***** válasza:
28%

Kedves 13:05-ös!

Azt értem. Tökéletesen értem.

De szeretném ha ő idézne innen bármit is, ami szerinte hazaárulásnak minősül.

Erősen kétlem, hogy találni fog bármit is, de legalább bebizonyosodik, hogy mennyire csak a levegőbe beszél.

2010. okt. 16. 13:10
 22/102 anonim ***** válasza:
86%

Hogy mi az, hogy antimagyar?

Egy baromság.

2010. okt. 16. 16:32
 23/102 bumbi02 ***** válasza:
73%
Nem tudjátok hogy mennyire jólesik, és mennyire simogatja a lelkemet mikor olvasom tőletek a nevemet:) És hogy milyen jót nevetek azon hogy általában a racionálisan, érzelem nélkül gondolkodókat antimagyarozzák le.. ergo aki érzelem nélkül közeliti meg trianont, az már antimagyar, aki érzelem nélkül beszél a magyar származásról (és ugye nem szkita-hun őseink vannak) az antimagyar, és aki nem szereti a kurucinfot, vagy ajobbikot az antimagyar... és ti szoktatok a véleménynyilvánitás szabadságáról beszélni..:)))
2010. okt. 16. 16:34
 24/102 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is jólesett a "nevemet" olvasnom olyan körökben, akiknek hozzászólásait rendre értelmesnek és korrektnek találom. A tegnapi "websztálin" jelző után újabb vidám pillanatokat szereztetek nekem :)
2010. okt. 16. 16:42
 25/102 anonim ***** válasza:
86%
A francban, most még én érzem magam csalódottnak, mert a 72 %-omat nem említették meg, pedig rendszeresen traktálom nemzeti érzelmű honfitársainkat a Trianon iránti állítólagos érzéketlenségemmel... na mindegy, nem adom fel, mert tudom, hogy ha sokáig vallom még azt, hogy nekem nem kell pár millió román, elérhetem, hogy a GYK celebe legyek ´;)
2010. okt. 16. 17:47
 26/102 anonim ***** válasza:
0%

Az aki viccet csinál az egész Trianon kérdésből szégyellje magát. És még én verem a mellem? Magyarország sírásói, szánalmas csőcselék!

Én egy kicsit elgondolkoznék a ti helyetekbe mert már jócskán túlléptétek a tűrhető határt.

2010. okt. 16. 18:10
 27/102 bumbi02 ***** válasza:
90%

A francban, most még én érzem magam csalódottnak, mert a 72 %-omat nem említették meg, pedig rendszeresen traktálom nemzeti érzelmű honfitársainkat a Trianon iránti állítólagos érzéketlenségemmel... na mindegy, nem adom fel, mert tudom, hogy ha sokáig vallom még azt, hogy nekem nem kell pár millió román, elérhetem, hogy a GYK celebe legyek ´;)

jeleztesd ki a felhasználó neved.. am meg 72%os hasznossággal nem lehetsz még antimagyar.. mi antimagyarok minimum 50% alatt vagyunk xD

amugy meg, utolsónak.. azért mert mi racionálisan nézünk a revizióra ( visszajönne 3 millió magyar, meg 15 millió külföldi -> hurrá!) nem vagyunk az ország sírásói.. és attól hogy nem sirunk minden nap trianon miatt h mien igazságtalanul elbántak velünk a kapitalista, cionista, zsidó, szabadkömüves, csigaevő franciák még nem leszünk az ország sírásói.. elhiheted hogy mindannyiuankat elszomorit vmien szinten.. kb annyira mint a történelem többi magyar-mélypontja.. mohács, augsburg stb... csak ez még friss (90 éves sztori, már illene tovább lépni..) ti emg tele vagytok érzelmekkel, és érzelemből politizáltok, illetve érzelemből nézitek a történelmet ami még rosszabb...

2010. okt. 16. 21:03
 28/102 anonim ***** válasza:
96%

Gondolkodtam rajta, hogy kijeleztetem a nevem, de nincs rá szükségem, hogy aztán gyűlölködő honfiak lihegjenek a nyakamban és elveszítsem a Kultúra és közösség topikban kivívott elismerő eredményeimet:)

Bár elgondolkodtam rajta, hogy vajon megértik-e valaha, mi az: realitással szemlélni Trianont. Ha egyetlenegyszer belegondolnának más szemmel, és utána is úgy vélnék, hogy vesszen, hát hajrá, verhetnék a mellüket.

De az egyoldalú és szűklátókörű gondolkodók az emberiség sírásói... szóval, még mindig inkább magamra vállalom, hogy egy ország alatt ásom a gödröt, minthogy emberek milliárdjai alatt :)

Kísérje utatok annyi tisztelet és szeretet, testvéreim, amennyit ti adtok másoknak :)

2010. okt. 16. 21:12
 29/102 anonim ***** válasza:
50%

ma 21:03

"mi racionálisan nézünk a revizióra"

Ezen esetben ha a török uralom alatt valaki gondolta volna hogy lesz még Magyarország? Ha akkor úgy gondolkodtak volna, mint te akkor valószínűleg ma törökül beszélünk vagy németül.

"meg 15 millió külföldi -> hurrá!"

Nem hinném, hogy ennyi lenne az idegenek aránya ha azok maradnának akik tudják bizonyítani, hogy a Trianon előtti Magyarországon éltek, jelen esetben ez lenne az igazságos.

"érzelemből nézitek a történelmet ami még rosszabb"

A történelem érzelmekből áll! El kéne fogadnod, hogy vannak olyan dolgok amibe nem lehet beletörődni.

2010. okt. 16. 21:16
 30/102 anonim ***** válasza:
86%

"El kéne fogadnod, hogy vannak olyan dolgok amibe nem lehet beletörődni."

Neked pedig el kellene fogadnod, hogy a történelem és világ változik. Birodalmak jönnek-mennek, soha semmi nem állt még fenn eredeti formájában az örökkévalóságig, miért pont Magyarország lenne az?

Ez a történelem: veszteségek és nyereségek váltakozása. A Római Birodalom is széthullott - miért maradna egyben Magyarország?

2010. okt. 16. 21:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!