Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baranyi Krisztina, Ferencváros...

Kürthy István kérdése:

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere mikor és hol tett érettségi vizsgát?

Figyelt kérdés

#érettségi #IX. kerület #Illatos út #Baranyi Krisztina #Ferencváros Önkormányzata #József Attila-lakótelep
2023. jún. 18. 22:26
 131/145 anonim ***** válasza:
0%
Te mikor és hol jártál traktoros iskolába?
júl. 21. 21:02
 132/145 A kérdező kommentje:
131 Traktoros iskolába nem jártam, bár a honvèdségnél kipróbàlhattam Rába-15 ès MTZ-80 traktorokat. Viszont! Van "C"-s jogsim teherautóra. Ha érdekel részletesebben, hogy mikor, hol és mit vègeztem, akkor ajánlom figyelmedbe online elérhető önéletrajzomat: [link] (Szerinted Baranyi Krisztinának miért nem megy ez hasonlóan könnyedén, mint ahogy én vàlaszoltam most a te kérdésedre?)
júl. 21. 22:16
 133/145 anonim ***** válasza:
0%
Illetékes elvtársakat kérdezd!Farkas Flórián,Schmitt Pál,Mészáros Lörinc,Semjén Zsolt,a teljesség igénye nélkül.Elég nagy a csapat,az az egy Baranyi igazá, belefét,ha igaz.Lehetnél toleránsabb...vagy épelnéjű is
júl. 28. 15:32
 134/145 anonim ***** válasza:

"Lehetnél ... épelnéjű is"

Ezt úgy érted, hogy aki kíváncsi arra, hogy milyen tanulmányi háttere van annak, aki egy választáson jelölteti magát, az nem épelméjű? Vagyis szerinted az épelméjűek anélkül szavaznak bárkire, hogy bármit tudnának róla?

júl. 28. 15:59
 135/145 anonim ***** válasza:
0%
Igen.Ld:Fidesz
júl. 28. 16:02
 136/145 anonim ***** válasza:
38%
A fideszesek háttere ismert, tehát akik rájuk szavaznak, annak tudatában tehetik, hogy van-e az adott jelöltnek érettségije vagy nem. Ha jól sejtem, a teljes felhozatalban - tehát nem csak a Fidesz jelöltjeiről van szó - Baranyi az egyetlen, akiről ezt nem lehet tudni.
júl. 28. 16:04
 137/145 anonim ***** válasza:
0%
Látom nem érted,vagy hazudsz.Pali bá-ről tudtátok hogy lopta a diplomáját?
júl. 28. 16:20
 138/145 anonim ***** válasza:
56%
Ja, hogy szerinted az az eset rendben volt, ezért nem érdekes, hogy Baranyinak van-e érettségije, értem... Hát, szomorú...
júl. 28. 17:10
 139/145 anonim ***** válasza:
33%
Utoljáha írok. Mondom elfér a többi diplomahmaisító,börtöniskolát járt fideszes közt.Nem fér el? Nem fideszes azért? Tipikus fideszmérce
júl. 28. 18:29
 140/145 anonim ***** válasza:
56%
Mondom: nem, nincs rendben egyetlen olyan eset sem, amelyik nem korrekt. Tehát Baranyival mi a helyzet, hol érettségizett?
júl. 28. 18:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!