Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baranyi Krisztina, Ferencváros...

Kürthy István kérdése:

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere mikor és hol tett érettségi vizsgát?

Figyelt kérdés

#érettségi #IX. kerület #Illatos út #Baranyi Krisztina #Ferencváros Önkormányzata #József Attila-lakótelep
2023. jún. 18. 22:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/145 anonim ***** válasza:
79%
Kedves kérdező!A Salgótarjányi Bólyai -ba jártak mind a ketten ,és 1981-ben kezdtek...Baranyi nem érettségizett le velük.
jún. 10. 17:59
 62/145 A kérdező kommentje:
61: Igen, idáig jutottam - és akadtam el - én is egy évvel ezelőtt: [link] Az nagyszerű lenne, ha valaki ismerné és meg is osztaná a Bolyais éveket követő folytatást.
jún. 10. 19:07
 63/145 anonim ***** válasza:
12%
Mások is nyomoztak már ezután, és semmit se találtak - valószínűleg azért, mert nem is volt semmi, vagyis nincs érettségije... Semmiből se tartana előkapnia és meglobogtatni, hogy ne legyen már ilyen ciki neki. Ha nem teszi, azért nem teszi, mert nem tudja megtenni, ugyanis nincs mit meglobogtatnia. Szerintem így logikus...
jún. 10. 19:18
 64/145 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy ezt a témát a FIDESZ-től független sajtó nem akarja bolygatni, hiszen Baranyi Krisztina valahol az Ő termékük, az Ő sikerük. Azt viszont nem értem, hogy a csilliárdokból működtetett FIDESZ-től függő sajtónak, mely ontja magából a minden alapot nélkülöző idétlenségeket ellenzéki vezető politikusokról, miért derogál egy mikrofonnal odasétálni Baranyi Krisztinához és megkérdezni, hogy „mikor és hol érettségizett”? Talán azért, mert ennek a témának van dokumentált alapja és ebben nincs gyakorlatuk. Miközben a neten elérhető a Bolyai iskola évkönyvei mellett a benyújtott és elutasított adatigénylés, illetve Baranyi dühödt reakciója a facebook oldalán (melyből csak az nem derül ki, hogy azért dühös, mert valaki érdeklődik az érettségije után).
jún. 12. 12:36
 65/145 anonim ***** válasza:
0%
Sose fogja beismerni de a legnagyobb elismert hivatalos végzettsége a 8 általános..Nem egy forrás megerősítette,de nyílvánosan sosem fogják elismerni hogy Krisztina az infláció szót se igazán értette a megválasztása előtt.A háta mögött az egész hivatal röhög a tanulatlanságán...Azok is akiket közeli barátnak hisz,akár párton belül is.
jún. 12. 12:56
 66/145 anonim ***** válasza:
0%
Azért gondold el milyen szar lehet úgy bemenni dolgozni hogy a legalul lévő önkormányzati ügyintéző alkalmazottad ia okosabb,értelmesebb nálad..Hihetetlen flusztrált lehet az élete..Ez összehasonlításként tényleg olyan mintha egy majmot raknánk egy építkezésre..
jún. 12. 12:58
 67/145 anonim ***** válasza:
100%

"okosabb,értelmesebb"

Azért ez így nem igaz, hogy akinek van érettségije, az minden olyannál okosabb meg értelmesebb, akinek nincs...

jún. 12. 15:59
 68/145 anonim ***** válasza:
59%
Kedves 67!Igen ebben igazad van ,viszont ebben a kontextusban ilyen felelősségel járó munkát ne olyan végezzen akinek a 8 általánosa van csak meg..A Magyar lakosság majd 90%-nak van szakmunkási vagy érettségi..Igen van egy réteg ahol nem divat a tanulas,csak a gyereknemzés..Na ott a 8 általános is csoda..
jún. 12. 16:15
 69/145 anonim ***** válasza:
59%

"ilyen felelősségel járó munkát ne olyan végezzen akinek a 8 általánosa van csak meg."

De hát ha megválasztják újra és újra?...

Nem is az a ciki, hogy érettségi nélkül végzi, hanem hogy nem úgy fut neki a választásoknak, hogy egyértelművé tenné, hogy tessék, emberek, ez van, nincs érettségim, de attól még szavazzatok rám. Úgy tiszta lenne az ügy. De így...

jún. 12. 16:28
 70/145 anonim ***** válasza:
79%
Ez a demokrácia hátránya,a nem megfelelően tájékoztatott emberek..A 9.kerületben ugyanez van..Egy majmot is megválasztanának,ha ideológiailag hozzájuk közel áll..S ez nem végzettség hiánya..Nem egy 9.kerülezi diplomás embert ismerek aki Baranyi támogató,de sötét,buta mint az éjszaka..
jún. 12. 16:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!