Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baranyi Krisztina, Ferencváros...

Kürthy István kérdése:

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere mikor és hol tett érettségi vizsgát?

Figyelt kérdés

#érettségi #IX. kerület #Illatos út #Baranyi Krisztina #Ferencváros Önkormányzata #József Attila-lakótelep
2023. jún. 18. 22:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/145 anonim ***** válasza:
40%

Kérdezzük meg a kutyáktól:

[link]

jún. 2. 20:58
 52/145 anonim ***** válasza:
0%
Vezet... Érettségi nélkül...
jún. 9. 21:40
 53/145 anonim ***** válasza:
40%
Nem csak vezet, nyert is nagy fölénnyel. :) Szerintem szedj valamit inkább, kedves kérdező, és engedd el ezt a kérdést
jún. 10. 07:24
 54/145 anonim ***** válasza:
10%
Itt lakom a kerületben ellenzékiként..Látszik is hogy vezeti a kerületet..Tipikus balfasz a csaj..A saját ellenzékét is kiidegelte..De nem baj 5 év s a. TISZA őt is visszaküldi a Lidl-be takaritani:-)
jún. 10. 08:47
 55/145 A kérdező kommentje:
53: Azt gondolom, hogy így a sikerei csúcsán még több embert érdekel majd, hogy mikor és hol érettségizett Baranyi Krisztina, illetve, hogy miért kezeli ezt a kérdést annyira indulatosan.
jún. 10. 12:14
 56/145 anonim ***** válasza:
82%
Azért mert nincs érettségije..Tudom,mert a haverom vele járt egy osztályba.Viszont ha jól tudom.ez nem szükséges a polgármesteri székhez..Ergo nem törvénytelen amit csinál,csak nyílván szégyenki hogy egy aluledukált senki..A Tisza pártnál vele szemben szakemberek vannak diplomával..
jún. 10. 12:43
 57/145 anonim ***** válasza:
52%
azért ronda és buta nőként ennyire vinni szép teljesítmény.
jún. 10. 12:51
 58/145 anonim ***** válasza:
79%

"nincs érettségije..Tudom,mert a haverom vele járt egy osztályba."

Attól, hogy akkor nem volt neki, mára már lehetne... Na de ha megszerezte volna, miért ne lenne publikus, hogy mikor és hol?...

jún. 10. 17:43
 59/145 A kérdező kommentje:
56: Ha a haverod Baranyival járt egy osztályba, akkor esetleg csak azt tudja állítani, hogy abban az iskolában, ahová együtt jártak, nem tett érettségit. Ettől még később tehetett màsik intézményben érettségi vizsgát, amiről a haverod nem valószínű, hogy tud. Egyébként a haverod melyik oktatási intézményben volt Baranyi osztálytársa?
jún. 10. 17:45
 60/145 anonim ***** válasza:
58 biztos, de kinek volt gusztusa és ezért még poziciót is biztosított, áá elég tré :D
jún. 10. 17:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!