Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan győzzek meg egy erősen...

Hogyan győzzek meg egy erősen baloldalit vagy mi hazánkost, kutya szavazót, hogy a kormányváltás érdekében 2026-ban muszáj lesz majd a Tiszára szavazunk?

Figyelt kérdés
Értem, hogy sokan érzelmi alapon szavaznak, meg megvannak a kedvenc jelöltjeik, de 2026-ban a választás Orbán és Magyar közt fog eldölni. Éppen ezért az egyedüli kérdés az lesz, hogy hogy akarjuk e továbbra is a NERt vagy esélyt adunk a változásnak, amit jelenmeg Magyar Péter képvisel leginkább.

tegnap 23:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%

"de 2026-ban a választás Orbán és Magyar közt fog eldölni"

Csak néha érdemes arra is gondolni, hogy ez nem egy lóverseny, ahol a befutóra kell fogadni, hanem egy többpárti demokrácia, ahol érdemes minél több pártot a parlamentbe juttatni, és pozitív dolog az, ha sok különböző nézetű párt van jelen az országgyűlésben.

tegnap 23:45
 2/16 anonim ***** válasza:
33%

Tehát akkor jó lesz továbbra is a Fidesz. Köszönjük.

"pozitív dolog az, ha sok különböző nézetű párt van jelen az országgyűlésben"

A gyakorlatban semmi hasznuk nincs. Úgyis az van, amit a Fidesz akar.

tegnap 23:49
 3/16 A kérdező kommentje:
1) ez itt nem Németország, Ausztria vagy akármelyik másik ország. Értem én amit mondasz, plusz én is támogatom a pluralzmust, ugyanakkor ebben a választási rendszerben a kis pártok valójában csak szavazatot vesznek el.
tegnap 23:51
 4/16 anonim ***** válasza:
36%

"Tehát akkor jó lesz továbbra is a Fidesz. Köszönjük."

Ne haragudj, de nekem az egész rendszerrel van problémám, nem csak a fidesszel vagy Orbánnal. Semmivel sem leszünk előrébb ha ezután Magyar épít ki egy ugyanilyen rendszert, mert nem lesz ellenzéke. Inkább viselek el plusz 4 év fideszt, mint plusz 40 év autokráciát.

tegnap 23:58
 5/16 A kérdező kommentje:

4) igazabol amig a legtobb partnak 1%a van, addig felesleges veluk foglalkozni. Ezekenek a partoknak tenniuk is kellene valamit. En nem tudom, hogy pl egy LMP, MSZP, Nep Partjan mit tett le az asztalra. Nem tudom, hogy direkt nem csinalnak mostansag semmit, hagyjak a Tiszat nyerni vagy ki tudja

Egyedul a DK-rol meg a Momentumrol tudok akik el akarnak indulni

Mondjuk a Momentum nem hiszem h bejut

ma 00:03
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nagyon sok kérdés van, pl az, hogy valakinek a kedvence bejut-e a parlamentbe. Sok ellenzéki meg utálja Magyar Pétert, és egyáltalán

nem akar asszisztálni a teljhatalmához.

ma 00:19
 7/16 anonim ***** válasza:
34%
Ha valaki nem Tisza párti és nem is Fideszes, akkor miért jó neki, hogy a Fideszt leakarod cserélni a Tiszára?
ma 00:40
 8/16 A kérdező kommentje:
6) pont emiatt nem tudtunk soha nyerni az elmult 15 evben. A Fidesz a valasztason 3 millio embert mindig meg tud mozditani. Az ellsnzskiek miert nem allnak be egy valaki moge ha annyira elegedetlenek vagyunk?
ma 00:49
 9/16 A kérdező kommentje:
7) a Tisza nem volt kormanyon, nem o tette tonkre az orszagot, nem o lopta szet az orszagot. Tudom, ez nagyon alacsony elvaras de a legtobben ez alapjan fognak donteni
ma 00:50
 10/16 anonim ***** válasza:
23%

Ha nem voltak még kormányon az garancia arra, hogy nem fognak lopni?

Fidesz sem volt kormányon mielőtt megválasztották volna őket :)

ma 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!