Baloldali kormányváltók, más is érzi, hogy most a legtöbb baloldali párt helyezkedni akar Magyar Péter körül?
Következtetés: A baloldal a fidesz zsebébe van és élvezi azt, hogy uralhatják az ellenzéket és az értelmiséget és mindent megtesznek azért, hogy ez az állapot fentmaradjon.
De még nem vették észre, hogy már senki se kíváncsi rájuk. Egy régmúlt emlékbe kapaszkodnak.
Mi lesz ha 2026-ban Tompos Márton vagy Jámbor András kerületén megy el a kormányváltás? Hogy számolnak majd el ezzel? Akkor mi lesz a duma, ha most az, hogy rendszert és kormányt akarnak váltani?
Akinek fontos, nemzeti ügye a rendszerváltás az most hátralépne, hisz látja, hogy van egy sokkal esélyesebb jelölt!
Őszintén remélem hogy megszűnik az összes ó ellenzéki párt 26-ban.
Persze szükség van egyéb ellenzéki pártokra is, de előbb kormányváltás kell és a sikertelen megélhetési politikusokat el kell zavarni dolgozni.
Én sajnálnám, ha pl a Momentum vagy a Mindenki Magyarországa Néppárt, esetleg a Második Reformkor megszűnne. Kellenek szerintem baloldali pártok is, DK, MSZP meg jó lenne valami tényleges zöldpárt meg szociáldemokrata párt is.
De mind csak a kormányváltás után. Ameddig ilyen a választási rendszer, hogy a Fidesz simán 2/3ot szerez három millió szavazóval, addig jelenleg teljesen feleslegesen indulnak el ezek a kispártok, hogy miattunk nyerjen körzeteket a Fidesz.
Megértem persze, hogy valaki úgy érezheti, hogy a Tisza jelenleg nem képviseli az elveit, de a szavazónak meg a kispártoknak azt kellene megérteniük, hogy a kormányváltás miatt muszáj lenne hagyni a Tiszát nyerni. Szerintem.
A mostani mennyiség teljesen felesleges:
-Dk
-mszp
-párbeszéd
-lmp
-momentum
-jobbik
-mindenki magyarországa
- nép pártján
- reformkor
És még egyebek
Bőven elég volna egy megújult baloldali párt, egy megújult liberális és egy megújult zöldpárt.
Aki konzervatív, tessék szavazni a tiszára, fideszre, vagy a mihazánkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!