Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne a helyes döntés az...

Mi lenne a helyes döntés az ellenzéki (Baloldal+Mi Hazánk+Egyéb párt) pártok részéről a 2026-os választáson?

Figyelt kérdés

tegnap 18:10
A kérdező szavazást indított:
Nem elindulni, hagyni a Tiszát nyerni
A Tiszávl közösen indulni
A Tiszától függetlenül elindulni, ahol lehet jelöltet állítani
A Tiszával közösen elindulni, de a jelölteket előválasztáson kiválasztani
Egyéb, leírom
12 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Helyes döntés-e, ez nagyon nézőpont és meggyőződés kérdése. Mindenki más-más nézőpontja szerint helyeselni fogja vagy firtatni.

Tehát erre inkább 1000+1 féle válasz létezik.

tegnap 18:13
 2/5 SzocdemOliver ***** válasza:
46%
A Mi Hazánk NEM az ellenzék része. Csak egy Fidesz-szatelitpárt, az LMP-hez hasonlóan.
tegnap 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Láthatóan a TISZA-t elegge felépítik és szerintem ez a Fideszes hatalomátmentés része, hagyni kéne hogy győzzön. 15 év már el lett eddig b.szva hogy normális ellenzék legyen. Amilyen agymosott birka egy nap, eddig nem volt neki gond mi van.
tegnap 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nincsenek döntési helyzetben. Együttműködni senki nem akar velük, azt meg nem engedhetik meg maguknak, hogy ne induljanak egy választáson.
tegnap 20:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Én sajnálnám, ha pl a Momentum vagy a Mindenki Magyarországa Néppárt, esetleg a Második Reformkor megszűnne. Kellenek szerintem baloldali pártok is, DK, MSZP meg jó lenne valami tényleges zöldpárt meg szociáldemokrata párt is.

De mind csak a kormányváltás után. Ameddig ilyen a választási rendszer, hogy a Fidesz simán 2/3ot szerez három millió szavazóval, addig jelenleg teljesen feleslegesen indulnak el ezek a kispártok, hogy miattunk nyerjen körzeteket a Fidesz.

Megértem persze, hogy valaki úgy érezheti, hogy a Tisza jelenleg nem képviseli az elveit, de a szavazónak meg a kispártoknak azt kellene megérteniük, hogy a kormányváltás miatt muszáj lenne hagyni a Tiszát nyerni. Szerintem.

tegnap 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!