Mi lenne a helyes döntés az ellenzéki (Baloldal+Mi Hazánk+Egyéb párt) pártok részéről a 2026-os választáson?
Helyes döntés-e, ez nagyon nézőpont és meggyőződés kérdése. Mindenki más-más nézőpontja szerint helyeselni fogja vagy firtatni.
Tehát erre inkább 1000+1 féle válasz létezik.
Én sajnálnám, ha pl a Momentum vagy a Mindenki Magyarországa Néppárt, esetleg a Második Reformkor megszűnne. Kellenek szerintem baloldali pártok is, DK, MSZP meg jó lenne valami tényleges zöldpárt meg szociáldemokrata párt is.
De mind csak a kormányváltás után. Ameddig ilyen a választási rendszer, hogy a Fidesz simán 2/3ot szerez három millió szavazóval, addig jelenleg teljesen feleslegesen indulnak el ezek a kispártok, hogy miattunk nyerjen körzeteket a Fidesz.
Megértem persze, hogy valaki úgy érezheti, hogy a Tisza jelenleg nem képviseli az elveit, de a szavazónak meg a kispártoknak azt kellene megérteniük, hogy a kormányváltás miatt muszáj lenne hagyni a Tiszát nyerni. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!