Miért uszítja az embereket Márki-Zay Péter? Ilyenkor tüntetést szervezni Oroszország ellen racionális döntés?
2022. febr. 24. 12:59
1/19 anonim válasza:
Első a választás, második a Ferencváros.
2/19 anonim válasza:
Felszólalni egy megalomán elmebeteg háborús törekvései ellen kötelesség.
3/19 anonim válasza:
Én azt utálom hogy hiába van 7 gyereke, ez a féreg azért kamoányol hogy küldjünk katonákat Ukrajnába... menjen ő a frontra!
5/19 anonim válasza:
Ócska színjáték. 30 éve ugyanezek a férgek voltak a SZU itteni helytartói.
6/19 anonim válasza:
Nem uszít embereket. Miért baj felszólalni a rossz ellen? Nehogy azt hidd hogy emiatt minket is meg fognak támadni az oroszok... Uszítás a jobboldalon zajlik 0-24.
7/19 anonim válasza:
6os, ez a tipikus, "Neeeeem iss!!! Ti csináljátook!!"
Nem a jobboldal szervez tüntetést minden nagyhatalom ellen az usa-t kivéve... (persze, honnan is jönne a pénz egyébként? 🙃)
8/19 anonim válasza:
Az agreszio ellen kotelessegunk tiltakozni. Nem akar senki magyarokat kuldeni a haboruba. Ha pedig a Nato osszecsap az Oroszokkal, mi el leszunk intezve egy atombombaval, mert van eleg az Oroszoknak ahhoz hogy kiirtsa a vilagot 5x is ha ugy tartja kedvuk
9/19 anonim válasza:
Köszönje meg Biden pajtársának meg a nyugatnak, hogy belerángatták Ukrajnát a háborúba. Valahogy az elején tudtam, hogy Putyin nem fog sz@rt csinálni a szájából.
10/19 anonim válasza:
"Köszönje meg Biden pajtársának meg a nyugatnak, hogy belerángatták Ukrajnát a háborúba. Valahogy az elején tudtam, hogy Putyin nem fog sz@rt csinálni a szájából."
De azt tette :O Hisz többször állította, hogy nem akar háborút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!