Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valoban osszevagott video...

Valoban osszevagott video volt mikor Marki-Zay azt mondta hogy tamogatja a kommunistakat es fasisztakat?

Figyelt kérdés
Engem kulonoseben nem erdekel hogy MZP tamogatja-e vagy se a kommunistakat es fasisztak mert en is az vagyok es igyis raszavazok ha megsem tamogatja oket.

2022. febr. 15. 10:48
A kérdező szavazást indított:
Osszevagott manipulativ naracs propaganda volt.
Nem volt osszevagva.MZP magyarazkodik.
Nem volt osszevagott felvetel ugyan MZP faradt volt es Orbanra akarta erteni.
40 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Ha az egész mondatot meghallgatod, arról beszél, hogy a Fidesznél egymásra találnak a (volt) kommunisták és fasiszták, és hogy ezeket az elemeket képviselik. Csak a "képviselik" helyett a "képviseljük" szót mondta. Ez egy elég vicces félremondás.
2022. febr. 15. 10:56
 2/15 anonim ***** válasza:
45%
Márkizaj gyakran nem azt mondja, amit szeretne. Legalábbis ezt mondta egyszer, de lehet, mást akart mondani. Mindegy, őt pont ilyennek szeretjük.
2022. febr. 15. 11:01
 3/15 anonim ***** válasza:
21%

Ezek már tényleg kommunista módszerek :D ,csak a legostobább csőlátású gondolja úgy hogy vágott anyag avagy hogy ezt "máshogy kell értelmezni" annyira kínos már ez .:)

Kíváncsi lennék ha ezt a szöveget szóról szóra lefordítanák angolra hogy magyaráznátok meg a sok külföldinek hogy "ezt valójában nem így kell értelmezni",hanem így meg. úgy..Ergo kínos magyarázkodás lenne..:)

2022. febr. 15. 11:04
 4/15 anonim ***** válasza:
46%

“ De azt, amit Orbán Viktor egy személyben megtestesít, ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük. Gerinces emberként mindenki megtarthatja a saját világnézetét, a saját álláspontját.”

Forrás:

[link]

Csakhogy aki azt hiszi hogy elszólás volt, annak üzenem, hogy azt is mondta, hogy mi és képviseljük, tehát egy mondatban kétszer szerepel a többes szám elsző személy…Úgyhogy kár mosakodni, volt a rejtvény, volt az ostobázás, mi lesz még itt? 😂

2022. febr. 15. 11:12
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
#3 Hallgasd meg az EGÉSZ mondatot, nem csak az ominózus tagmondatot! Most őszintén, szerinted saját magát kommunistázza és fasisztázza le, vagy csak félremondta a "képviselik" szót "képviseljüknek"?
2022. febr. 15. 11:12
 6/15 anonim ***** válasza:
31%
Ha így lenne makizaj azzal kezdte volna hogy nyelvbotlasa volt,ehelyett kínosan magyarázkodott mint ti..🤷
2022. febr. 15. 11:22
 7/15 anonim ***** válasza:
2022. febr. 15. 11:26
 8/15 anonim ***** válasza:
35%

7es, azt mondta "Tévedtem". Nem azt hogy "rosszul mondtam". TÉVEDTEM.

Tehát a pali tényleg úgy értette ahogy mondta és most magyarázkodik...

2022. febr. 15. 11:47
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
#8 Ez már hereverés, szőrszálhasogatás, semmin lovaglás. Természetesen nem tartja magát fasisztának és kommunistának, a Fideszt támadta, hogy sok benne a volt mszmp-s és hogy most jóban van a Mi Hazánkkal.
2022. febr. 15. 11:53
 10/15 anonim ***** válasza:
24%
9es, B+, akkor nézze meg a saját koalícióját. 😂😂😂
2022. febr. 15. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!