Egyetértesz a baloldali ismerősömmek vagy nagyon nem?
Haverom nagy Karácsony Gergely szimpatizáns, egyetért az általa képviselt elvekkel, továbbá egyetért a legtöbb baloldali politikussal, akik szerinte 15 éve harcolnak a rendszerrel. Nem csak ilyen divatpolitikusok, mint Magyar Péter, aki szerinte kínos, semmilyen elvet nem képvisel stb.
Ő nem tudna úgy agitálni a Tisza mellett, mint azt én teszem, pedig én is sokáig a Momentumra szavaztam, de beátom, hogy se a DK, se a MKKP, se a Momentum nem tud majd rendszert váltani. Ezért is kell szerintem háttérben tolni az elveinket, s akár csukott szemmel leszavazni majd 2026-ban a Tiszára.
Az a baj nem vagyunk olyan helyzetben, hogy úgy gondolkozunk, ahogy az ismerősöd.
Nekem mindig is nagyon szimpatikus volt a Momentum, de nem szavaznék rájuk, mert már annyira gatya az ország helyzete, hogy nagyon érdekében áll az országnak egy kormányváltás, és erre jelenleg a TISZA képes.
Majd ha más lesz kormányon és az lesz a legnagyobb gondom, hogy kinek a programja tetszik jobban akkor majd leszavazok arra aki a legszimpatikusabb.
Megértem az ismerősöd, bevallom nekem se a szívem csücske MP, mivel a NER-ből jött.
De egy esetleges rendszerváltás bőven megér, szóval a tiszára fogok ikszelni. Nem tart ott ez az ország hogy lehessen finnyáskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!