Egy DK-s ismerősöm azt állítja,hogy Magyar Péter borderline, ez igaz lehet, vagy kamuzik?
Figyelt kérdés
aug. 26. 18:46
1/25 anonim válasza:
Ha igaz lenne a fideszes média már rég szétkürtölte volna. Ne feledjük, simán közzétettek róla orvosi, rendőrségi jelentéseket. Szóval nem igaz.
4/25 anonim válasza:
Ha egy DK-s minősít valakit pszichiátriai betegnek, az felér egy dicsérettel.
5/25 anonim válasza:
Az ismerősöd mért nem tanult meg magyarul, ha már magyarokkal ismerkedik? Te meg mért ismerkedsz vele, ha még a nyelvet se beszéli?
6/25 anonim válasza:
Én nem tudom, de az biztos, hogy nagyon visítanak a gyurcsányisták is most.
7/25 anonim válasza:
"Egy DK-s ismerősöm azt állítja,hogy Magyar Péter borderline, ez igaz lehet, vagy kamuzik?"
Az ismerősöd orvos, aki megvizsgálta Magyart és ez jött ki diagnózisnak? Mert ebben az esetben lehet. Egyébként meg kamuzik.
8/25 anonim válasza:
#3, te tudsz 100-as embert mutatni? :D
Senki sem tökéletes, de ő legalább akar tenni a rezsim ellen.
9/25 anonim válasza:
Én nem tudom, de az biztos, hogy nárcisztikus, ideggyenge, egoista köcsög.
10/25 anonim válasza:
Csak azért szidod mert miatta meg fog szűnni a kedvenc kis pártocskád, igaz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!