Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baranyi Krisztina, Ferencváros...

Kürthy István kérdése:

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere mikor és hol tett érettségi vizsgát?

Figyelt kérdés

#érettségi #IX. kerület #Illatos út #Baranyi Krisztina #Ferencváros Önkormányzata #József Attila-lakótelep
2023. jún. 18. 22:26
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/145 A kérdező kommentje:
80. Ahogy korábban írtam, Baranyi Krisztina érettségijének évét és az érettségiztető intézmény nevét hivatalos úton próbáltam megtudni, melyre hivatalos formában kaptam elutasítást. Itt megtekinthető a kérdés és a rá adott válasz is: [link] Próbálkoztam kevésbé hivatalos formában, a polgármester e-mail címére írt levélben, melyre nem érkezett válasz, illetve a polgármester facebook oldalán, ahol a kérdés feltevését követően letiltott. Ezek után valóban úgy gondolod, hogy lenne bármi értelme még egy személyes találkozásnak is? Én sokkal inkább gondolom járható útnak, hogy azok az egykori osztálytársai, akikkel együtt érettségizett, találkoznak ezzel a kérdéssel itt és válaszolnak is rá.
jún. 28. 18:18
 82/145 anonim ***** válasza:
40%
Hááát erre nagyon rácuppantál...
jún. 28. 18:20
 83/145 A kérdező kommentje:
82. Mindenkinek mást jelent a civil kurázsi. Nekem ezt.
jún. 28. 18:33
 84/145 anonim ***** válasza:
43%
82 és több, mint egy éve görcsöl rajta
jún. 28. 19:10
 85/145 anonim ***** válasza:
59%

Én azért nem értem az egészet, mert magasabb a végzettsége mint egy érettségi. Pécsi tudományegyetemre járt. Nagyon ritkán előfordult, hogy szóba került az iskolai végzettségem de azt soha senki nem kérdezte meg hogy HOL érettségiztem.

(Nyolc általános után nem lehet egyetemre menni)

jún. 28. 19:21
 86/145 anonim ***** válasza:
25%

"Arról szó nincs, hogy Baranyinak nincs érettségije."

Szerintem erősen felmerül a gyanú. És pont azért menekülhet ennyire a téma elől, mert ha nyilvánvalóvá válna, akkor mindjárt az is kiderülne, hogy a diplomája se ér semmit...

jún. 28. 22:13
 87/145 anonim ***** válasza:
59%
85!Politikai kapcsolattal lehet..Nincs Baranyinak érettségije..Elég pár osztálytársat megkérdezni..De ha ez kiderül a diplomáját is elvesztheti valószinűleg..Nemhiába nem reagál megkeresésekre..
jún. 29. 00:00
 88/145 anonim ***** válasza:
40%

Akkor is ennyire rá lennétek gerjedve ha fideszes lenne?

Nekem például nem tetszik hogy egy pedofil simogatót miért engedtek szabadon de itt nem rugózok ezen

jún. 29. 06:05
 89/145 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor is ennyire rá lennétek gerjedve ha fideszes lenne?"

Igen.

jún. 29. 08:34
 90/145 A kérdező kommentje:
85. Ha te nem szeretnél arról beszéni, hogy mikor és hol érettségiztél és ez annak az embernek sem fontos, aki alkalmaz téged, akkor valóban semmi jelentősége. Persze, ha mégis rákérdezne a munkaadód, hogy mikor és hol érettségiztél, akkor lazán mondanál egy évszámot és egy intézményt. Továbbá, ha azt kérné, hogy az érettségi bizonyítványodról adj le egy fénymásolatot a munkaügyön, akkor azt is megtennéd. Vagy mondanál egy kategórikus NEM -et?
jún. 29. 09:30
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!