Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere mikor és hol tett érettségi vizsgát?
"Frusztrál" - lesz@rom, csak nem értettem,
hogy kerül előre mindig egy ideje, kinek
és miért ilyen fontos. Most már ezt is
lesz@rom.
Egyszerűen, most már másképp nem tudom elmagyarázni neked, hogy leszarom az egész dolgot, mit kéne megszoknom, hogy vannak ilyen ......egyének.
Nyomulj értelmetlenül, egészségedre.
"rájuk hagyni"
Ez az, ami nem megye neked. :D
"(...) Ezúton tájékoztatok mindenkit, hogy soha nem hoztam létre ilyen oldalt, nem bíztam meg ilyen létrehozásával/szerkesztésével senkit. Amennyiben létezne ilyen, az ott lévő információk valódiságát nem ellenőriztem és semmilyen módon nincs közöm hozzá. (...) Még egyszer: semmi közöm a wikipedia oldalhoz, amely a nevemet viseli."
A fenti módon reagált Baranyi Krisztina 2023 -ban a facebookon arra, hogy az őt bemutató Wikipédia oldalon található információkat szeretném bővíteni azzal, hogy mikor és hol tett érettségi vizsgát. Úgy tűnik, hogy egy év elteltével a Wikipédia irányába mutatott teljes elzárkózása megváltozott, hiszen a 2024 -es önkormányzati választáson a "Baranyi Krisztinát Ferencvárosért!" színeiben mandátumhoz jutott egyik képviselő bemutatkozó anyagában a következő olvasható: "Hosszú éveken át volt a Wikipédia szerkesztő-adminisztátora, a Wikimédia Magyarország Egyesületnek pedig az egyik alapítója."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!