Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baranyi Krisztina, Ferencváros...

Kürthy István kérdése:

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere mikor és hol tett érettségi vizsgát?

Figyelt kérdés

#érettségi #IX. kerület #Illatos út #Baranyi Krisztina #Ferencváros Önkormányzata #József Attila-lakótelep
2023. jún. 18. 22:26
 111/145 A kérdező kommentje:
105. Téged nem érdekel a válasz. Nem is tudsz/akarsz rá válaszolni. Eszetlenségnek tartod, hogy ezt a kérdést napirenden tartom. Frusztrál, hogy ezzel a kérdéssel egyáltalán itt vagyok. Miközben 12.105.530 kérdés van ezen az oldalon, mely naponta 1.200 új kérdéssel bővül, te úgy látod, hogy nem itt kéne a kérdésemet feltennem, hanem valahol máshol. Nem kérdezem meg, hogy miért csinálod ezt magaddal, mert nem ez a kérdés. A kérdés továbbra is az, hogy: "Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere mikor és hol tett érettségi vizsgát?"
jún. 30. 18:46
 112/145 anonim ***** válasza:
0%

"Frusztrál" - lesz@rom, csak nem értettem,

hogy kerül előre mindig egy ideje, kinek

és miért ilyen fontos. Most már ezt is

lesz@rom.

jún. 30. 19:49
 113/145 anonim ***** válasza:
58%
Kedves 112,tudod így működik a demokrácia..Szokd meg..
jún. 30. 20:19
 114/145 anonim ***** válasza:
0%

Egyszerűen, most már másképp nem tudom elmagyarázni neked, hogy leszarom az egész dolgot, mit kéne megszoknom, hogy vannak ilyen ......egyének.

Nyomulj értelmetlenül, egészségedre.

jún. 30. 20:36
 115/145 anonim ***** válasza:
0%
Na a hozzád hasonlók miatt nem Ausztria felé közeledünk hanem Moszkva felé..A Fidesz az ilyen leszarom mentalitas miatt van hatalmon..Mert nem épült ki egy értelmes tanult polgári réteg,csak a prolik..
jún. 30. 20:38
 116/145 anonim ***** válasza:
26%
A proli te vagy de jó nagy
jún. 30. 20:42
 117/145 anonim ***** válasza:
66%
A hülyék ellen egy bevált taktika van:rájuk hagyni.
jún. 30. 20:43
 118/145 anonim ***** válasza:
0%

"rájuk hagyni"

Ez az, ami nem megye neked. :D

jún. 30. 21:37
 119/145 A kérdező kommentje:

"(...) Ezúton tájékoztatok mindenkit, hogy soha nem hoztam létre ilyen oldalt, nem bíztam meg ilyen létrehozásával/szerkesztésével senkit. Amennyiben létezne ilyen, az ott lévő információk valódiságát nem ellenőriztem és semmilyen módon nincs közöm hozzá. (...) Még egyszer: semmi közöm a wikipedia oldalhoz, amely a nevemet viseli."

A fenti módon reagált Baranyi Krisztina 2023 -ban a facebookon arra, hogy az őt bemutató Wikipédia oldalon található információkat szeretném bővíteni azzal, hogy mikor és hol tett érettségi vizsgát. Úgy tűnik, hogy egy év elteltével a Wikipédia irányába mutatott teljes elzárkózása megváltozott, hiszen a 2024 -es önkormányzati választáson a "Baranyi Krisztinát Ferencvárosért!" színeiben mandátumhoz jutott egyik képviselő bemutatkozó anyagában a következő olvasható: "Hosszú éveken át volt a Wikipédia szerkesztő-adminisztátora, a Wikimédia Magyarország Egyesületnek pedig az egyik alapítója."

júl. 9. 16:41
 120/145 A kérdező kommentje:
Baranyi Krisztina legkorábban 1985 -ben tehetett és legkésőbb 1996 -ban kellett, hogy érettségi vizsgát tegyen ahhoz, hogy 1999 -ben "személyügyi szervező" főiskolai végezettséget szerezhessen a Janus Pannonius Tudományegyetemen, mivel a 3 éves képzés megkezdéséhez legkésőbb 1996 őszére érettségivel kellett, hogy rendelkezzen.
júl. 12. 15:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!