Mivel a Fidesz 15 év alatt szétlopta Magyarországot, az EU legszegényebb és morálisan is a legalabtasabb országgá váltunk, így konkrét eredmények helyett csak karaktergyilkolni tud?
Egyszer nem láttam még, hogy a Fidesz kritizálta volna Magyar Péter egészségüggyel vagy oktatással való kritikáit. Helyette, ilyen hülyeségekkel kampányol, hogy MP nem tud szeretni, asszonyverő, akkor nem válaszol a kérdésekre, ami rohadt cinikus azok után, hogy a Fidesz is ezt teszi.
Ennyire nincsenek a Fidesznek érvei, hogy csak a karaltergyilkolásban bízik.

Szerencsére a kérdésből semmi nem igaz.
Az Eurostat adatai alapján a magyar háztartások nettó pénzügyi vagyona meghaladta a GDP 106 százalékát. Ezzel az Európai Unió 27 tagállama közül a 14. helyen állunk, magunk mögé utasítva szinte a teljes közép-európai régiót. Ingatlantulajdon szempontjából még előkelőbb helyezést érünk el: a magyarok 90,1%-a lakik saját tulajdonú ingatlanban, ami az Unió negyedik legmagasabb értéke.

#23:04
Gagyi vagy. A háztartások vagyonát orbánék vagyona húzza fel, nem a közembereké. Az ingatlantulajdon meg 90%ban neresek kezén van.

A választásra jogosult lakosság 30%a szavazott a fideszre. Csak az a különbség, hogy a fidernyákok az életük árán is elmennek szavazni.

Kérdező, hiába írjátok le naponta, az ország akkor sincsen szétlopva, nagyobb az állami vagyon is meg az emberek pénze is mint korábban. Úgy, hogy közben hatalmas plusz kiadások kellettek a határkerítésre, határvédelemre, a covid miatt és a háború miatt is.
Orbánék messze sokkal jobban gazdálkodtak az ország vagyonával mint bármelyik kormány előttük.

És ezekkel a degenerált, provokáló kérdéseiddel szerinted változtatsz valamit az ellenzékhez való hozzáálláson?
Túl sok pszichológiát még csak nem is hallottál....
Bár gondolom inkább a magánéleti frusztrációidat vezeted le itt, abba meg bele sem gondolsz, mik a következményei....
Pedig én vagyok a fideszes vidéki tahó, elvileg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!