Magyar Péter megigazította a péniszét. Tényleg ennyire ötlettelen már a kormánymédia hogy ilyesmivel próbálnak karaktergyilkolni hogy MP péniszéről csinálnak hírblokkot?
Én amúgy nem találom sehol sem ezt a videót ahol felvették.
De mivel szeretném az ország érdekeit szem előtt tartani mindenképpen látnom kellene hogy kepes legyek Magyar Péterrel kapcsolatban felelős döntést hozni amikor szavazni megyek. Mivel ez egy nagyon fontos közérdekű esemény valaki be tudná nekem linkelni ahol fennt van még?
"Csak a környezetemről tudok nyilatkozni, de ezzel az erőltetett cunamiszerű lejáratókampányokkal, ismerőseim figyelmét, szimpátiáját érték el."
Tehát ha jól értem akkor ez működik sok embernél?
Kérdező!
"Tényleg ennyire ötlettelen...."
Ez rád is vonatkozik, hogy képes voltál ezt a kérdést ide lökni és csócsálod ezerrel.
Szánalmas és primitív a kérdező részéről is. Ha csak ennyire vagy képes, akkor inkább menj el kapálni.
"Ez rád is vonatkozik, hogy képes voltál ezt a kérdést ide lökni és csócsálod ezerrel.
Szánalmas és primitív a kérdező részéről is. Ha csak ennyire vagy képes, akkor inkább menj el kapálni."
Tehát ha akárki szóvá teszi bárhol hogy mennyire gáz gyerekes dolgokhoz folyamodnak akkor aki ezt teszi az is pontosan annyira szánalmas mint aki(kről) szó van a kérdésben?
Én némi személyes sértettséget érzek irányodból, mi a probkémád? Bővebben kifejtenéd?
UI: Nem tudom hova a pcs@ba akarsz engem kapálni küldeni, a kerti munkák alapvetően tavasszal kezdődnek. Bár gondolom a személyeskedésen kívül többre nem futja így tévedésed teljesen érthető.
De amúgy most tényleg NO OFFENSE! Mi a bajod? Szerinted ez tök oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!