Kürthy István kérdése:
Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere mikor és hol tett érettségi vizsgát?
Figyelt kérdés
#érettségi #IX. kerület #Illatos út #Baranyi Krisztina #Ferencváros Önkormányzata #József Attila-lakótelep
2023. jún. 18. 22:26
141/145 A kérdező kommentje:
133: Konstruktívabb lenne Baranyi Krisztinát nem azok közé a politikusok közé vegyíteni, akiknek a végzettségével valami gond volt. Tartozzon inkább azokhoz a politikusokhoz akik nem magura húzták a gyanú árnyékát, hanem elegánsan kiléptek belőle. Ilyenre is akad példa. 2012 -ben, közvetlenül Schmitt Pál plágiumbotrányát és lemondását követő napokban Orbán Viktor szakdolgozatáról kezdték azt rebesgetni, hogy azzal sincs minden rendben. A Népszabadság ezért kérte az ELTE jogi karát, hogy adja ki a miniszterelnök szakdolgozatát, az egyetem viszont nemet mondott a újság kérésére. Mit lépett erre Orbán? Elkezdte relativizálni a helyzetet, hogy a balosoknál sokkal több a problémás végzettség?! Vagy megkérdőjelezte a napilap szerkesztőjének mentális egészségét?! Nem. Feltöltötte a weboldalára a szakdolgozatát, ahonnan máig letölthető.
júl. 29. 17:08
142/145 anonim válasza:
Javaslom témának, hogy bővítsd azzal is a Wikipédiát, hogy a fideszes politikusok, és ismerőseik, honnan szerezték az első, második... millióikat, milliárdjaikat.
Szerintem érdekesebb téma, mint hogy hol és mikor és miből hányasra érettségizett valaki.
143/145 A kérdező kommentje:
142: A Fideszből meggazdagodott emberek is éppen ezzel az érvvel próbálják leszerelni a kényelmetlen érdeklődőket, amivel most te is próbálkoztál: "Ne az én millióimmal tessenek foglalkozni, hanem azzal, hogy a Gyurcsánynak hogyan lett villája!" Amikor Baranyi Krisztina érettségijének témáját igyekszel relativizálni, akkor lényegében azoknak a véleményét osztod és erősíted meg, akik szerint a polgármester érettségijével nincs minden rendben.
aug. 4. 11:46
144/145 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy ezzel ne foglalkozz, csak javasoltam, hogy bővítsd mással is a Wikit. Ha már ennyire érdekelnek a részletek, akkor bizonyára partner leszel ebben.
Amúgy Baranyi nekem se a szívem csücske.
145/145 anonim válasza:
Az a nõ egy szègyen! És az is aki rá szavaz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!