A Fidesz mit remél Lakatos Márk meg régi balliberális megmondóemberek lejáratásától?
Az oké, hogy Lakatos Márkot még hozzá lehet nagy izzadságszagúan tolni a Tiszához, mert Nagy Ervinnel jóban voltak. Persze ez még semmit nem jelent főleg úgy, hogy egyelőre csak vádak vannak ellene, és bárki haverjáról kiderülhetnek mocskos dolgok, de a szándékot végül is értem.
De az, hogy Varnus Xavért is ugyanígy pedofilozzák meg állítólag Alföldi ellen is ugyanez készül, ezzel mi a szándék?
Ja és a másik főszervezőnél, Osváth Zsoltinál is ezzel próbálkoztak, aztán meghívta a műsorába az "áldozatát", aki ott el is mondta egyenesen az arcát vállalva, hogy megtervezett kamu volt az egész és sajnálja. De ettől még mindig tovább nyomják ellene a pedofil vádakat 😅
De Osváth sem volt soha Tiszás, se Varnus, se Alföldi, még Lakatos sem.
Mit árt ez Magyar Péternek? Nem értem a logikát.
"Mit árt ez Magyar Péternek? Nem értem a logikát."
Nem az a fő cél, hogy ezzel ártsanak a Tiszának, hanem hogy a saját szavazóikat győzzék meg arról, hogy nem érdemes váltani. A saját szavazóbázisuk tájékozatlan része meg amúgy is hisz nekik, a tájékozottabb része pedig érzelmileg fogékonyak ezekre az üzenetekre.
1; jó, de Varnus Xavér, Alföldi, ezekkel hova váltana bárki? Ők a régi, darabjaira hullott előző liberális hegemónia haszonélvezői voltak, már semmilyen politikai befolyásuk nincsen, a közösségük megsemmisült.
Vagy most tényleg Magyar Péterről kellene elhinni, hogy balliberális, aki már a legeslegelső interjúban kijelentette, hogy gyurcsánynak takarodnia kell?
"és bárki haverjáról kiderülhetnek mocskos dolgok,"
az a baj, hogy a baloldali közösség nagyonis elnéző a pedofíliával például
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!