Ha Magyar Péter és a Tisza párt valóban a magyar emberek érdekeit képviseli, akkor miért nem szidja őt ezerrel a hungarofób balliberális média?
Személy szerint szimpatikus nekem a Tisza párt és Magyar Péter. Lássuk is:
- Nem fanatikus ukránpártiak és elutasítják azt a buta liberális álláspontot miszerint "a nyugatnak mindenben igaza van és vakon követnünk kell őket" ✅
- Nemet mondanak a liberális szélsőszivárvány ideológiákra és elutasítják az lmbtq meg genderlobbi erőltetését ✅
- Nem fog össze gyurcsánnyal se orbánnal ✅
- Gyűlöli őt a DK (akit a dk gyűlöl az rossz ember nem lehet) ✅
Viszont itt egy valami még hiányzik ahhoz, hogy rászavazzak.
Történetesen az, hogy a balliberális magyargyűlölő média nagyba köpködje és szidja. Akkor tudnám, hogy valóban maximálisan a magyar emberek érdekeit képviseli. Ugyanis akit a balliberális médiák szidnak, az rossz ember nem lehet. De nem értem, hogy a hvg, 24.hu, 444, telex stb miért nem szidja Magyar Pétert ha valóban magyar érdekeket képvisel?
és azok mióta balliberális médiák?
azok függetlenek és ők is szoktak kritikát írni róla, csak nem olyan fröcsögően mint az origo, mandiner és társai
Szerintem ne a "balliberális" média miatt szavazz vagy ne szavazz valakire!
Amúgy mostani hangfelvételekkel kapcsolatban azért nem épp barátságos cikkeket írtak. Tehát nem úgy viszonyulnak Magyar Péterhez, mint az Origo Orbánhoz!
MP-t mindenki rugdossa. Trumpot is mindenki rugdosta a földön és mégis ő nyert.
Hajrá Magyar Péter Miniszterelnök Úr!
Tudsz ilyen Magyar Péter rúgdosó cikkeket linkelni pl a hvg, telex, 24.hu stb oldalakról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!