Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyar Péter és a Tisza...

Ha Magyar Péter és a Tisza párt valóban a magyar emberek érdekeit képviseli, akkor miért nem szidja őt ezerrel a hungarofób balliberális média?

Figyelt kérdés

Személy szerint szimpatikus nekem a Tisza párt és Magyar Péter. Lássuk is:

- Nem fanatikus ukránpártiak és elutasítják azt a buta liberális álláspontot miszerint "a nyugatnak mindenben igaza van és vakon követnünk kell őket" ✅

- Nemet mondanak a liberális szélsőszivárvány ideológiákra és elutasítják az lmbtq meg genderlobbi erőltetését ✅

- Nem fog össze gyurcsánnyal se orbánnal ✅

- Gyűlöli őt a DK (akit a dk gyűlöl az rossz ember nem lehet) ✅

Viszont itt egy valami még hiányzik ahhoz, hogy rászavazzak.

Történetesen az, hogy a balliberális magyargyűlölő média nagyba köpködje és szidja. Akkor tudnám, hogy valóban maximálisan a magyar emberek érdekeit képviseli. Ugyanis akit a balliberális médiák szidnak, az rossz ember nem lehet. De nem értem, hogy a hvg, 24.hu, 444, telex stb miért nem szidja Magyar Pétert ha valóban magyar érdekeket képvisel?

ma 10:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Addig amíg nem fogok a hvg, telex, 24.hu stb címlapjain olyan cikkeket látni, hogy "Magyar Péter egy fasiszta náci" vagy olyat, hogy "A Tisza párt bevezetné a holokausztot" stb addig nem szavazok rájuk, mert nem tudom, hogy valóban magyar érdekeket képviselnek-e. Amint ilyen cikkeket írnak a balliberálisok róluk, onnantól kezdve már egyből leadnám rájuk a voksom.
ma 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:
37%

és azok mióta balliberális médiák?

azok függetlenek és ők is szoktak kritikát írni róla, csak nem olyan fröcsögően mint az origo, mandiner és társai

ma 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ne a "balliberális" média miatt szavazz vagy ne szavazz valakire!

Amúgy mostani hangfelvételekkel kapcsolatban azért nem épp barátságos cikkeket írtak. Tehát nem úgy viszonyulnak Magyar Péterhez, mint az Origo Orbánhoz!

ma 10:10
 4/7 Neurotech ***** válasza:
76%
MP egy frakcióban van Ursula Borderline-al, tehát jobban EU párti nem is lehetne. Az meg, hogy a Facebook orrba szájba nyomatja még most is a fejét, sokat elmond a barátságáról a kalapos varjakkal.
ma 10:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert nem fideszes oldalak.
ma 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:

MP-t mindenki rugdossa. Trumpot is mindenki rugdosta a földön és mégis ő nyert.

Hajrá Magyar Péter Miniszterelnök Úr!

ma 11:29
 7/7 A kérdező kommentje:

Tudsz ilyen Magyar Péter rúgdosó cikkeket linkelni pl a hvg, telex, 24.hu stb oldalakról?

ma 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!