A Tisza párt szavazótábora lényegében,a régi balliberális összefogás szavazótábora?
Én néha megnézem a párt Facebook oldalát.
Orbán után Magyar volt a második politikus, aki gratulált Trumpnak a győzelemhez.
A kommentekhez érdemes lett volna popcornt csinálni.A támogatók teljesen egymásnak estek, meg Magyar Péternek is,hogy mit képzel, minek gratulál neki.
Harrist kb az EU-s elit támogatta,akiknek érdeke a jelenlegi Status quo fenntartása.Akár külpolitikában, akár migrációs kérdésekben.
Akik viszont nem tartoznak az elithez vagy netán megvetik ezt az elitet, ők inkább Trumphoz húztak.
Az. A kérdés számomra csak az, hogy eddig a teljes népességben a Tiszát olyan 25% körül mérték, ennyi volt a 21 kutatóközpont/ Partizán felmérésén is, utána 2 hétre meg a Medián kijött azzal, hogy 30% felett vannak.
Még ez se lenne elképezelhetetlen csak a régi ellenzékiekből de valahogy nekem gyanús, hogy nem történt semmi se mégis 2 hét alatt több százezer szavazót talált a Tisza.
ma 09:56
Ez király amit írsz de pl. a 21 kutatóközpont pont azt mérte, hogy mérési hibahatáron belül vannak azok a Tiszások akik régen Fidesz szavazók voltak.
2024-es EP választás eléggé reprezentatív, mert nem csak 1000 embert kérdeztek meg és ott kb. 5% körüli volt az átszavazás a Tisza EP listájára.
ma 09:59
ma 10:05
Mikor voltatok jobbikosok? Ugye jól sejtem, hogy 2018 előtt nem szavaztatok rájuk?
Mert aki régi Jobbikos az a Mi Hazánk felé orientálódott, aki meg a néppártosodást benyalta náluk az inkább nevezhető a balliberális oldal szavazójának.
09:59-es vagyok. 2018-ban szavaztam a Jobbikra utoljára. Ahogy Vona lelépett már el is temettem a pártot.
Valóban, az összefogásra is leszavaztam (befogott orral). De csak MZP miatt. A DK és Gyurcsányi oldal nagyon nem hiányzott.
MP támogatói között vannak jobbosok balosok liberálisok harmadik utasok és a régebben nemszavazók közül is.
MP összetudta hozni a különböző csoportokat egy közös cél érdekébe, ez a cél egy jobb élhetőbb Magyarország megteremtése. Mert azért ha különbözőképpen is de mégis csak jót akar mindenki az országnak, persze akik most vannak azok csak maguknak akarnak jót elsősorban. Az egyszerü népnek meg löknek egy kis koncot hogy mégis legyen mivel zsarolni őket a választások idején. Hajrá Tisza!
Gondolkodó emberek szavazótábora, azt jelenti nem találsz köztük droidot. A droid nem gondolkodik , nem látja Magyar Péterből milyen őszintén és könnyedén jönnek az igazságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!