Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen emberek a balliberális...

Milyen emberek a balliberális elemzők, kommentelők, akik Pótárpi Árpád halálán gúnyolódtak?

Figyelt kérdés

Pótápi Árpád államtitkár a nemzetpolitika nagy harcosa, idő előtt elhunyt. Remek ember volt. Tényleg mindenki szerette. Halála óriási veszteség. Őszinte részvétem a családjának. Mindössze ennyit kellett volna írniuk a balliberális elemzőknek. Ehelyett embertelen dolgot tettek. Káncz Csaba geopolitikai szakértő pl azon háborodott ferl, hogy voltak akik rendesen megemlékeztek Pótápi árpádról. Ő inkább "Horthy rajongó" "Szarkavaró tálibnak nevezte a politikust" Kommentelői pedig még válllalhatatlanabbak voltak.

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/shorts/PnM5pdwYJQM

okt. 19. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
A vadhajtások, nem balliberális, csak mondom.
okt. 19. 13:47
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Undorítóak az ilyenek, és ezt ellenzékiként mondom!
okt. 19. 13:51
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Aki balliberális, azzal már eleve nem stimmel valami.
okt. 19. 13:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Ellenzéki szavazó vagyok, de tragikusnak tartom azt is, ha a fidesz-kdnp politikusai halnak meg, vagy ha bárki más meghal.

Szomorú dolog.

Apropó, amikor a Pesti Srácoktól a csaj, vagy Kövér házelnök úr tett nem tisztességes megjegyzéseket egy még életében ellenzéki térfélen ténykedő alkotmányjogásszal kapcsolatban, remélem akkor is felhívtad a figyelmet az elhugytak emlékének tiszteletben tartására.

okt. 19. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

Milyen érzékenyek lettek a bolsevik hópihék. Azzal valahogy már nincs bajuk, mikor a többi cikk alatt habzó szájjal fröcsögnek mások halálán.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

okt. 19. 14:39
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

" Pesti Srácoktól a csaj, vagy Kövér házelnök úr tett nem tisztességes megjegyzéseket "

Mit mondtak?

okt. 19. 15:51
 7/11 A kérdező kommentje:

1& Azt megnézem, hogy a vadhajtások ilyen gyalázkodó cikket ír. Nem teszi. A dollárbaloldal pedig sorra

5& Itt olyan szójátékokat sütnek el, hogy "lángelme". Olyan gyalázatosokat, hogy forduljon fel más is meg hogy d*ölt volna már meg előbb csak a balliberális oldalakon olvasni. Nem egy lap

okt. 23. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy tisztességes ember halt meg, ritka kivétel volt a fityisz gazemberei között. Miért nem tudnak szépen elbúcsúzni tőle? Bonyhádon még az ellenfelei is tisztelték! Nem volt olyan, mint a SCHADL és sorolhatnám.
okt. 23. 21:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Facen " Bukovinai székely csoport " is megemlékezett róla. Gyertya - mécses gyújtás.

Szerintem Ő Bonyhádon született. Szüleit ide telepítették. Trianon szele...

okt. 24. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudod, akinek a kormány hibájából halt meg valakije, mert nem kapott megfelelő ellátást, abból néha kijön az állat. Nyilván nem adok neki hangot, meg nem örömködöm, de egy fideszes halála nekem nem tragédia. Talán nevezném törlesztésnek. Aki pedig Karsait becsmérelte, és álkeresztény érdekek mögé bújva nem hagyja, hogy végstádiumú betegek utolsó napjait, heteit megkönnyítsék, hogy az iszonyú kínjuktól megszabaduljanak, a kórházakat nem is említem, ezek nem emberek. Ezeket, ha már vallásos köntösbe vagyunk, az ördög küldte. Aki az eutanázia ellen van, kötelezném egy hónap hospice házba, hogy megtapasztalja, milyen az, amikor már nincs magánál a beteg, egy élőhalott, és csak bízni lehet benne, hogy legalább nem szenved. Én végigcsináltam. Bár végig tiszta volt a tudata. Nem hospice intézménybe, itthon. A kórházba embertelen bánásmód volt. Hajnalba vitte be a mentő, este került osztályra. Beengedtek, mert nem akartak balhét, miután felhívtam ott a betegjogi képviselőt. Nem az orvos, nem az ápolók voltak a hibásak. A rendszer. A kis ápoló vitt neki kaját, innivalót, mert én nem vihettem. Nem tudták milyen kezelés lesz. Azért is ki kellett nyissam a szám, hogy egy fájdalomcsillapítót kapjon. Végül az osztályon ellátták, és kaptunk még 2 hetet, aránylag elfogadható körülmények között. De ő már mikor a 100-as tapasz nem segített, akkor mondta, hogy menne. A kórházi események után pedig megkért, hogy be ne küldjük bármi lesz vele. És erről ki a rosseb tehet, ennyi év teljhatalom után? Ki??? Soros? Brüsszel? Az ukránok? Egy frászt. A fidesz, meg a bee-bee szavazói. Ezek után lehetek én bármi, de egy fideszes halála egy újabb csepp a változás reményének tengerébe.
nov. 23. 00:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!