Milyen emberek a balliberális elemzők, kommentelők, akik Pótárpi Árpád halálán gúnyolódtak?
Pótápi Árpád államtitkár a nemzetpolitika nagy harcosa, idő előtt elhunyt. Remek ember volt. Tényleg mindenki szerette. Halála óriási veszteség. Őszinte részvétem a családjának. Mindössze ennyit kellett volna írniuk a balliberális elemzőknek. Ehelyett embertelen dolgot tettek. Káncz Csaba geopolitikai szakértő pl azon háborodott ferl, hogy voltak akik rendesen megemlékeztek Pótápi árpádról. Ő inkább "Horthy rajongó" "Szarkavaró tálibnak nevezte a politikust" Kommentelői pedig még válllalhatatlanabbak voltak.
https://www.youtube.com/shorts/PnM5pdwYJQM
Ellenzéki szavazó vagyok, de tragikusnak tartom azt is, ha a fidesz-kdnp politikusai halnak meg, vagy ha bárki más meghal.
Szomorú dolog.
Apropó, amikor a Pesti Srácoktól a csaj, vagy Kövér házelnök úr tett nem tisztességes megjegyzéseket egy még életében ellenzéki térfélen ténykedő alkotmányjogásszal kapcsolatban, remélem akkor is felhívtad a figyelmet az elhugytak emlékének tiszteletben tartására.
" Pesti Srácoktól a csaj, vagy Kövér házelnök úr tett nem tisztességes megjegyzéseket "
Mit mondtak?
1& Azt megnézem, hogy a vadhajtások ilyen gyalázkodó cikket ír. Nem teszi. A dollárbaloldal pedig sorra
5& Itt olyan szójátékokat sütnek el, hogy "lángelme". Olyan gyalázatosokat, hogy forduljon fel más is meg hogy d*ölt volna már meg előbb csak a balliberális oldalakon olvasni. Nem egy lap
Facen " Bukovinai székely csoport " is megemlékezett róla. Gyertya - mécses gyújtás.
Szerintem Ő Bonyhádon született. Szüleit ide telepítették. Trianon szele...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!