Beavatkozott Magyarország Európában ( valahol ) fegyveres zsoldosokkal?
Egy cikk említett ilyesmit de konkrétumot nem közölt hogy mostanában hol melyik országban lehettek Magyar kormányzsoldosok és milyen beavatkozást végeztek.
Ez valamikor mostanában lehetett mert a cikk Magyarország és az Unió kapcsolatrendszerét boncolgatta.
( Bocs nem tudom iderakni mert Facebookos és mivel nem lájkoltam és nem osztottam meg nem tudom előkeríteni sem. )
Viszont a netes keresésekkel is lyukra futok teljesen más jellegű és régi cikkeket hoz elő.
Ha valakinek megvan mire gondolhatott legyen szíves linkelje.
// És még mielőtt valaki bekérdezné hogy nem jutott el hozzám ilyen fontos hír.
Hát úgy hogy nem TV -zek jó ideje.
A "királyi" TV -ken túl sokat hazudtak.
A többi meg agyon van reklámmal pakolva.
Internetre kötött okos TV-m van, megy rajta a Youtube.
De TV adást nem is köttetek be.
Az internetes hírportálokat olvasgatom úgy tájékozódom.
Viszont ez a módszer sosem teljeskörű mint egy híradó.
Pl az érdeklődési kör is befolyásolja. //

Legutóbb ilyen 1968-ban volt amikor a csehszlovákokhoz vezényeltek be magyar katonákat is. Sajnos ez egy csúnya folt a történelmünkben.
Nem tudom mire gondolsz, mert azóta magyar katonkat Európában sehová nem vetettek be. A távoli országokban mint Csád vagy Libanon, ott vannak magyar katonák, de ott is békefenntartóként.
A dél-európai régióban Koszovóban vagy Boszniában van misszió, de azok annak az országnak a beleegyezésével.

Múlt héten:
egyes források szerint 70 mások szerint 300 fő TEK-es jelent meg Boszniában "gyakorlaton", pont akkor amikor Orbán haverját Dodikot elítélték. Sokan a Gruevsziéhoz hasonló illegális mentőakcióra gondoltak ezért ezeket és az ott állomásozó magyar békefenntartó katonákat hazazavarták, nem engedték leszállni az egyik magyar külügyi államtitkár gépét és bekérették a nagykövetet is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!