Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Beavatkozott Magyarország...

EagleHUN kérdése:

Beavatkozott Magyarország Európában ( valahol ) fegyveres zsoldosokkal?

Figyelt kérdés

Egy cikk említett ilyesmit de konkrétumot nem közölt hogy mostanában hol melyik országban lehettek Magyar kormányzsoldosok és milyen beavatkozást végeztek.

Ez valamikor mostanában lehetett mert a cikk Magyarország és az Unió kapcsolatrendszerét boncolgatta.

( Bocs nem tudom iderakni mert Facebookos és mivel nem lájkoltam és nem osztottam meg nem tudom előkeríteni sem. )

Viszont a netes keresésekkel is lyukra futok teljesen más jellegű és régi cikkeket hoz elő.

Ha valakinek megvan mire gondolhatott legyen szíves linkelje.

tegnap 23:57
 1/7 A kérdező kommentje:

// És még mielőtt valaki bekérdezné hogy nem jutott el hozzám ilyen fontos hír.

Hát úgy hogy nem TV -zek jó ideje.

A "királyi" TV -ken túl sokat hazudtak.

A többi meg agyon van reklámmal pakolva.

Internetre kötött okos TV-m van, megy rajta a Youtube.

De TV adást nem is köttetek be.

Az internetes hírportálokat olvasgatom úgy tájékozódom.

Viszont ez a módszer sosem teljeskörű mint egy híradó.

Pl az érdeklődési kör is befolyásolja. //

tegnap 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

Legutóbb ilyen 1968-ban volt amikor a csehszlovákokhoz vezényeltek be magyar katonákat is. Sajnos ez egy csúnya folt a történelmünkben.

[link]

Nem tudom mire gondolsz, mert azóta magyar katonkat Európában sehová nem vetettek be. A távoli országokban mint Csád vagy Libanon, ott vannak magyar katonák, de ott is békefenntartóként.

A dél-európai régióban Koszovóban vagy Boszniában van misszió, de azok annak az országnak a beleegyezésével.

[link]

ma 00:08
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Múlt héten:

egyes források szerint 70 mások szerint 300 fő TEK-es jelent meg Boszniában "gyakorlaton", pont akkor amikor Orbán haverját Dodikot elítélték. Sokan a Gruevsziéhoz hasonló illegális mentőakcióra gondoltak ezért ezeket és az ott állomásozó magyar békefenntartó katonákat hazazavarták, nem engedték leszállni az egyik magyar külügyi államtitkár gépét és bekérették a nagykövetet is.

ma 00:25
 4/7 anonim ***** válasza:
41%
Nem, ez kamu.
ma 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Bosznia szuverenitását éppen most sérti meg orbán viktor, a magyar haderő bevetésével, korábban csak Európán kívül történt ilyen - pl. Csádban.
ma 01:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi így már ártaláltam az esetre.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A repülőgép leszállásának megtagadásáról halottam, de edig nem tudtam mi volt a hátterében.

Mi az fenét csinál a kormányunk?

Konfliktusba sodorja a szomszédaival az országot?

ma 02:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Európában nem.
ma 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!