Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen emberek a balliberális...

Milyen emberek a balliberális elemzők, kommentelők, akik Pótárpi Árpád halálán gúnyolódtak?

Figyelt kérdés

Pótápi Árpád államtitkár a nemzetpolitika nagy harcosa, idő előtt elhunyt. Remek ember volt. Tényleg mindenki szerette. Halála óriási veszteség. Őszinte részvétem a családjának. Mindössze ennyit kellett volna írniuk a balliberális elemzőknek. Ehelyett embertelen dolgot tettek. Káncz Csaba geopolitikai szakértő pl azon háborodott ferl, hogy voltak akik rendesen megemlékeztek Pótápi árpádról. Ő inkább "Horthy rajongó" "Szarkavaró tálibnak nevezte a politikust" Kommentelői pedig még válllalhatatlanabbak voltak.

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/shorts/PnM5pdwYJQM

okt. 19. 13:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a kereszténységnek van benne vastagon... hogy nem engedélyezi az eutonáziát... Az anyukám " Szabás " elfekvőbe volt, vitték. Irtó nagy szoba. 10 ágy is lehetett. Hangos jajgatás a fájdalomtól. Gyanítom akkoriban ( 1980 as évek közepe. Kádár rendszer?? ), nem volt még olyan fájdalom csillapító... Nem tudom. Mert a lakhelyemtől távol volt, nem tudtam bemenni / elmenni hozzá.

Arra még emlékszem, Könyörgött, miért kell szenvedni, legyen már vége.

Anno egy " fekete angyalt, elítéltek, börtön, vagy szabadságvesztés??

[link]

Ez a kormányok műve?? Szerintem a vallás keresztény szemlélet.

Amúgy semelyik politikus, egyéb ismert " celeb stb " ember halálának nem örülök.

nov. 23. 08:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!