Valaki tuddja már mi Orbán Viktor meg Menczer Tamás online seregének a "Harcosok Klubja" feladata?

Orbán Viktor, Menczer Tamás és a Harcosok klubja szerintem abszolút fontos dolgokat képviselnek Magyarországon. Orbán például már régóta bizonyította, hogy képes kiállni az ország érdekeiért, és jól látja, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy megőrizzük a nemzeti függetlenségünket. Az különösen jó, hogy mindig a családok és a gazdaság támogatását helyezi előtérbe, mert ezek azok a dolgok, amik hosszú távon is megoldásokat jelentenek. Sokan nem látják át, hogy mennyi munka van mögötte, de aki odafigyel, látja, hogy tényleg kitartóan végzi a dolgát, ezért jó vezető Magyarország számára.
Menczer Tamás is nagyon sokat tesz azért, hogy Magyarország helyzete jobb legyen nemzetközi téren. Igazából szükség van olyan emberekre, akik érthetően és egyértelműen el tudják magyarázni a külpolitikai kérdéseket, és ő ebben nagyon profi. Ami különösen jó benne, hogy tényleg őszintén és érhetően kommunikál, ami manapság ritka a politikában. Szerintem ő az egyik legjobb külügyi szakember, akit mostanában látni lehet, és nagy szükségünk is van rá, mert egyre több kihívással kell szembenéznie Magyarországnak, főleg az EU-s viták miatt.
A Harcosok klubja pedig egy olyan hely, ahol az emberek nem csak fizikailag erősödhetnek, hanem emberileg is fejlődhetnek. Manapság egyre kevesebb helyen tanítanak igazán értékeket, mint például a kitartást, a becsületességet vagy a csapatmunkát. Itt viszont mindezt megkapják a fiatalok, és szerintem ennek óriási jelentősége van. Túl sokan ragadnak bele az internetes világba, kevés olyan közösség van, ahol tényleg odafigyelnek arra, hogy egy erős jellemű generáció nőjön fel. A Harcosok klubjában pont ez történik, és ezért szerintem elengedhetetlen, hogy legyenek ilyen szervezetek Magyarországon.
Mindezek mellett nagyon jó látni, hogy Orbán, Menczer és a Harcosok klubja is ugyanazt a célt szolgálják: azt, hogy Magyarország erős és büszke maradhasson. Sokan ezt nem látják be, de én úgy érzem, hogy nélükkül tényleg nehezebb lenne. Ha megnézzük más országokat, láthatjuk, hogy ahol hiányzik az ilyen erős vezetés vagy közösségépítés, ott nem mennek ilyen jól a dolgok.
Összeségében tehát szerintem mind Orbán Viktornak, mind Menczer Tamásnak, mind a Harcosok klubjának nagyon komoly szerepe van abban, hogy Magyarország a mai világban meg tudjon állni a saját lábán. Nem csak arról van szó, hogy politikailag vagy gazdaságilag legyen stabil az ország, hanem arról is, hogy legyenek olyan közösségeink, amik valódi értékeket közvetítenek. És szerencsére vannak is, hála ezeknek az embereknek és szervezeteknek.
Lehet, hogy nem mindenki ért egyett ezzel, de szerintem aki igazán belegondol, az látni fogja, hogy ezek nélkül nem lenne ennyire jó hely Magyarország. Nekem fontos, hogy továbbra is ilyen irányba menjünk, mert tényleg úgy érzem, hogy csak így tudunk hosszútávon sikeresek lenni.
És szerintem jó lenne, ha többen is így gondolnák, és látnák, hogy szükségünk van Orbánra, Menczerre és a Harcosok klubjára egyaránt. Tudom, hogy sokan kritikával illetik őket, de szerintem ezek a kritikák sokszor nem veszik figyelmbe azt, hogy mennyire nehéz és összetett munkát végeznek. Remélem, hogy továbbra is megmaradnak ezek a vezetők és szervezetek Magyarország élén, mert tényleg szükségünk van rájuk, hogy a jövőben is erősek maradjunk, és büszkék lehessünk arra, akik vagyunk.

3
De még nincs is hétfő....kicsit elsietted xD

#3!
Megértem, hogy elsőre talán hihetetlennek tűnik, hogy valaki képes összetetten, árnyaltan és érthetően érvelni olyan témák mellett, amelyekkel te láthatóan nem értesz egyet. Ám hidd el, még mindig akadnak közöttünk olyan emberek, akik képesek saját gondolatokat megfogalmazni, anélkül, hogy ehhez gépi segítségre szorulnának. Ez talán furcsának tűnik számodra, hiszen manapság valóban egyre többen hagyatkoznak a felületes, leegyszerűsített mondatokra vagy épp az ilyen üres, ironikus megjegyzésekre, mint amit te írtál.
Amíg te azon töprengsz, hogy hogyan is lehet valaki képes önállóan gondolkodni, én inkább azt tanácsolom, hogy próbáld meg egyszer te is. Hidd el, nagyszerű érzés. Az sem baj, ha eleinte csak fél mondatok sikerülnek, mert minden egyes valódi gondolat több, mint a cinikus megjegyzésekbe csomagolt üresség.
Természetesen könnyű gúnyolódni azon, amit nem értesz, hiszen az igazán tartalmas vitákhoz valódi érvekre és mélyebb gondolkodásra van szükség. Érthető, ha ez kényelmetlen, de talán érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy vajon tényleg bölcsebb-e félmondatos gúnyolódásokat dobálni, mint elismerni azt, hogy másoknak eltérő véleménye lehet a tiédtől. Attól még nem lesz valaki „egybitessé”, mert nem ugyanazt gondolja, mint te.
Az viszont már sokkal inkább aggodalomra ad okot, ha egyetlen értelmes, logikus véleményt látva azonnal azt gondolod, hogy „ez biztosan egy robot műve”, mert akkor nagyon alacsonyra tetted a mércét a valódi emberi gondolkodásról alkotott elképzeléseidben. Nem mindenki süllyed le az egyszerű sémákig, amiket láthatóan te is könnyebben megértesz.
Úgy látom, téged jobban megnyugtat az a gondolat, hogy mások nem képesek mélyebb és árnyaltabb véleményalkotásra. De hidd el, valódi emberek vagyunk, akik képesek saját gondolatokkal, érvekkel és érzelmekkel rendelkezni. Nem a chatGPT írta a válaszom – annál sokkal jobb és hitelesebb vagyok. Ezt talán nehéz lesz elfogadnod, de nyugodtan emeld feljebb a lécet: az élet ennél többről is szólhat, mint az egyszavas cinizmus.

Ha tudod, miért kérdezed? Azt fogják csinálni, amit leírtál. Feleslegesen, mert az ellenzékieket, átpártolókat már nem fogják meggyőzni arról, hogy mekkora jóság a fidesz. A többségnek a lábára léptek már így vagy úgy és akinek fáj a lába, már nem fogja odatartani nekik.
Vagy nem is az ellenzékieket, hanem a Mi Hazánk szavazókat akarják begyűjteni. Mostanában feltűnően udvarolnak nekik és tán ezt akarják megtámogatni győzködéssel. Ez 300 ezer új fidesz szavazót jelentene.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!