Miérr van az, hogy bármelyik online fórumon Magyar Péter 10x annyi lejáratást kap, mint Orbán+Gyurcsány együtt?
Figyelt kérdés
febr. 8. 14:46
1/8 anonim 

válasza:

Én azt látom, hogy bármely online fórumon 90%-ban orbánt szidják.
2/8 anonim 

válasza:

A fidióták fórumain most MP az új tyuuuucsáány, szóval ő kapja a sok oltást.
Normális fórumokon nyilván orbánék, hiszen orbánék az ország legnagyobb problémája jelenleg.
3/8 anonim 

válasza:

Mert Rogánék fosnak tőle, mi van, ha nyer. A DK meg attól fosik, mi van, ha ők kiesnek a parlamentből.
4/8 anonim 

válasza:

Fideszes posztolók alatt esetleg, de ott is egyre gyakoribb, hogy több a nevető emoji, mint a kedvelés.
5/8 anonim 

válasza:

A Rogán horda elképesztő pénzeket költött már eddig is Magyar Péter lejáratására! Minden Megafonos erre lett vezényelve, hetente új témákat dobtak be - és láss csodát: minél inkább vergődtek, annál inkább hízik a TISZA.
Én is csakazértis álltam be a TISZÁBA, mára áldom az eszemet hogy jó helyre kerültem!
6/8 A kérdező kommentje:
Én is xd Sőt tervezek alapítani egy Tisza szigetet
febr. 8. 17:31
7/8 Senior Séf 

válasza:

Orbán fizetett strómanjai. Futja rá az adófizetők pénzéből.
8/8 anonim 

válasza:

Gyurcsánynak sem érdeke Magyart túl-hájpolni, Orbán meg retteg tőle (nem ok nélkül), mert Magyar ismeri a belső viszonyokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!