Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kerülendő ez a szerveződés? 🩸

Kerülendő ez a szerveződés? 🩸

Figyelt kérdés

Van egy online aláírásgyűjtés, aminek a céljával alapvetően egyetértek. De kicsit tartok tőle, hogy ez valami felesleges, káros, veszélyes dolog. Jobb kerülni ezt? Vagy bátran "aláírhatom", hasznos lehet?

Az állításuk így szól:

"Jobb egészségügyet akarok!"

#Magyarország #egészségügy #online aláírásgyűjtés
ma 11:35
A kérdező szavazást indított:
✖️ Kerülendő, mert nem Fidesz.
✖️ Kerülendő, mert Fidesz.
✅ Ez egy pártpolitikától függetlenül nemes ügy.
4 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:

A Facebookon láttam, hogy érdekli az ismerősem 0,2%-át az esemény is. Engem a rendezvény nem érdekel, biztos nem fogok emiatt Budapestre utazni:

[link]

2025. március 8., szombat, 14:00

Közös kiállás egy jobb egészségügyért!

Kossuth Lajos tér, Budapest, Magyarország

ma 11:39
 2/9 A kérdező kommentje:

De megnéztem a weboldalukat, és az hitelesnek, hasznosnak tűnt.

Elolvastam az adatkezelési tájékoztatójukat is, nem találtam gyanúsnak.

Valamiért mégis félek megnyomni azt a gombot, hogy

"Én is jobb egészségügyet akarok!"

Meg merjem nyomni?

[link]

ma 11:42
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

"2025. március 8., szombat, 14:00"

Aznap este van a Hunyadi premierje, ki van zárva hogy én azt kockáztassam hogy lemaradok róla

ma 11:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Látom az első szavazatot, ami a kérdésemre érkezett:

"Kerülendő, mert nem Fidesz."

Köszönöm! De azon gondolkodom, hogy ha Soros György patájának csókolgatására fognak buzdítani ezek az aláírásgyűjtők, akkor egyszerűen lerázhatom őket, nem? Azt írják, hogy:

⛔️ Pártpolitikától független kiállás!

🚨 Ez a kiállás nem pártpolitikai rendezvény!

A weboldalon sincs nyoma annak, hogy ez az egész titokban arról szólna, hogy "Orbán takarodj!". Lehet, hogy a Kossuth téren oda-vissza fogják ordibálni egymásnak a különböző pártszimpátiájú résztvevők, hogy "Gyurcsány tette tönkre az egészségügyet! Soros miatt van baj!", meg azt, hogy "Orbán tehet mindenről!" stb. De ha az agyalágyultaktól elvonatkoztatunk, akkor maga az ügy teljesen pártmentes és hasznos, nem? Ráasásul én nem is megyek ki a Kossuth térre, csak egy online aláírást adnék (név, e-mail). Nekem ez nem úgy tűnik, mint ami veszélyeztetne bármi jót, amit a Fidesz elért. Sőt, talán ez az egyetlen olyan téma, amiben teljesen egyet tudok érteni a legelvakultabb fideszestől kezdve a legelvakultabb szélsőbalossal és szélsőjobbossal is. Aztán minden másban különválnak útjaink. Szóval miért baj az, ha ezt nem egy narancssárga zászlós rendezvény?

ma 11:59
 5/9 A kérdező kommentje:
* ez
ma 12:01
 6/9 A kérdező kommentje:

11:43-as hozzászólásra válasz:

Nem tudom, milyen Hunyadi premierre gondolsz. De a kérdésem nem a Kossuth téri rendezvényről szól. Oda én se megyek. Engem csak az online aláírásgyűjtés érdekel, ami a weboldalon van. Nagyon meg akarom nyomni a "Jobb egészségügyet akarok!" gombot, csak félek hogy ezzel valami rosszat teszek. Már megadtam a nevem, e-mailem, kipipáltam a (teljesen ártalmatlannak tűnő) adatkezelési tájékoztatót. De nem merem megnyomni az "Én is jobb egészségügyet akarok!" gombot.

ma 12:05
 7/9 anonim ***** válasza:

"De nem merem megnyomni az "Én is jobb egészségügyet akarok!" gombot."

Nem vagy valami bátor ember

Nem is értem mi rossz történhetne ha teszem azt rossz kezekbe kerülnek az ilyen adataid. Bár te tudod, de szerintem túlaggódod

ma 12:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem fogok felkerülni valami hazaáruló halállistára?
ma 12:58
 9/9 A kérdező kommentje:

Mindegy, az egészségügytől jobban félek. 😅 Megnyomtam a gombot. Mondjuk ezzel a 7-es menüponttal nem teljesen értek egyet.

[link]

Azon belül a kötelező szűrésekkel. Határozottan ellenzem. Mármint a kötelezést, erőszakoskodást, fenyegetést, zsarolást, büntetést stb. Ezek rossz dolgok. A szűrés jó dolog, önként megyek ha megszűnnek az egészségügyi rendszer veszélyes hiányosságai. De egyelőre nem ez a kérdés, hanem hogy jobb egészségügyet szeretnék-e. És úgy látom, hogy ez a kezdeményezés elég komoly ahhoz, hogy egy "online aláírást" adjak rá.

ma 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!