Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A sok kutatóintézet miért...

A sok kutatóintézet miért hülyíti a balliberális szavazókat?

Figyelt kérdés
Szegény szavazók jó nagyot fognak koppanni megint. Nem tudom miért kell így megvezetni őket. Azt hazudják, hogy a Tisza vezet. 2022-ben is valami hasonló mérések jöttek ki. Aztán tudjuk mi lett a vége. A legnagyobb Fidesz győzelem.
okt. 25. 01:51
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Nekik az a dolguk, hogy "kutassanak", pénzt kapnak érte, ezért léteznek.

A kérdés, hogy a "balliberális" szavazók, miért hiszik el, újra és újra, hogy a rendszer leváltható?!

okt. 25. 06:17
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Valószínűleg működik a Rogáncs-művek.
okt. 25. 06:29
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Vagy az van, hogy az adatbázisuk "ilyen", azaz jobbára ellenzéket támogatók köréből áll (mert az ellenzék sem változik érdemben hosszú évek óta), ha jóindulatú vagyok, akkor erre gondolnék. Vagy tényleg szándékos, csak akkor az is kérdés, hogy kinek a részéről, a kutatóintézet részéről vagy a pártok részéről (jelen esetben Tisza). Nem tudom mire jó, talán a megszerzett támogatók megtartására, talán egy ilyen hatással bírhat. Vagy generál ez témát, beszélnek róluk ezáltal, elvégre minden média beszámolt erről, a Fidesz média is. Valami haszna bizonyos, hogy van, aztán, hogy kop van a választás napján az már mit számít? Elmondható, hogy a Fidesz nem tudom, mondjuk csalt annak ellenére is, hogy már minden választási helyen ott vannak a "független, objektívek", sőt az urnákkal is ők mennek helyszínre. Hogy a Fidesz által alakított választási rendszer igazságtalan azt pl. már nem lehet elmondani, hisz Magyar Péter szerint ebben a rendszerben is leváltható a Fidesz, amiben mondjuk igaza is van, nem is értettem eddig az ellenzéket, miért állít ilyen blődséget, ha egyszer egy pártra többen szavaznak, akkor az nyeri a választást. Az olyan "rendszerek" leválthatatlanok, ahol kész összefogni akár a jobb és a baloldal is annak érdekében, hogy a hatalmát tartsa, no most nálunk erre esély nem nyílik. Lesz majd itt bejelentkezés Magyar Pétertől, aki mutogatja a buszokat, hogy azzal érkeztek a szavazók, meg mutogat ukránokat stb. stb. Lám-lám a Publicus jól mért, csak a Fidesz már megint csalt. Lehet rá építeni utána egyből egy tűntetést, lázadást, megpróbálni megismételni 2006-ot, ilyesmi. Szóval akár lehetőségeket is tud nyitni ez.
okt. 25. 07:14
 4/8 Fsms ***** válasza:
45%

Szerintem nem hülyíti. Hatalmas a felháborodás a Fidesz ország rombolása miatt.

Egy orvosi ellátáshoz nem tudsz időben hozzájutni. Nevetséges.

okt. 25. 07:25
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
És te honnan tudod, hogy nem a Tisza vezet?
okt. 25. 07:25
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Van az a pénz...
okt. 25. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
Jó pénzért, megrendelésre.
okt. 25. 07:45
 8/8 anonim ***** válasza:
65%

De ha megnézed, 15 éve ugyanazt csinálják mindenben és bsznak változtatni bármin is , aztán csodálkoznak, hogy a végeredmény ugyanaz.

1. Semmi ideológia, beállnak bárki mögé, aki reményt ad

2. Általában jobboldaliakat választanak (Vona,MZP,MP), mert azt hiszik ez segít a fidesz szavazók eltántorításán illetve totál elvtelen, semmi ideológiát nem képviselő tömeg

3. Minden 4 évben kutatásokat közölnek, amiben ők győznek, a választás napján meg itt sírnak, hogy hogy lehet az, hogy mégsem

4. Azóta is szidják a fidesz szavazókat (pedig MP egyértelműen megmondta, hogy fejezzék be, mivel kellenek a kormányváltáshoz) és azt gondolják, ezzel meg lehet nyerni bárkit is

5. Minden 4 évente elmondják, hogy most bukik a NER, de valahogy mégse

6. Elhiszik, hogy azonos módszerekkel, amikkel eddig,más eredményt lehet elérni

Én ilyen bekábítózott, valóságtól elrugaszkodott és elvtelen idiótákat még nem láttam. Ismétlik önmagunkat. Szerintem, ha tükröt tartanál eléjük sem vennék észre

okt. 25. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!