A sok kutatóintézet miért hülyíti a balliberális szavazókat?
Nekik az a dolguk, hogy "kutassanak", pénzt kapnak érte, ezért léteznek.
A kérdés, hogy a "balliberális" szavazók, miért hiszik el, újra és újra, hogy a rendszer leváltható?!
Szerintem nem hülyíti. Hatalmas a felháborodás a Fidesz ország rombolása miatt.
Egy orvosi ellátáshoz nem tudsz időben hozzájutni. Nevetséges.
De ha megnézed, 15 éve ugyanazt csinálják mindenben és bsznak változtatni bármin is , aztán csodálkoznak, hogy a végeredmény ugyanaz.
1. Semmi ideológia, beállnak bárki mögé, aki reményt ad
2. Általában jobboldaliakat választanak (Vona,MZP,MP), mert azt hiszik ez segít a fidesz szavazók eltántorításán illetve totál elvtelen, semmi ideológiát nem képviselő tömeg
3. Minden 4 évben kutatásokat közölnek, amiben ők győznek, a választás napján meg itt sírnak, hogy hogy lehet az, hogy mégsem
4. Azóta is szidják a fidesz szavazókat (pedig MP egyértelműen megmondta, hogy fejezzék be, mivel kellenek a kormányváltáshoz) és azt gondolják, ezzel meg lehet nyerni bárkit is
5. Minden 4 évente elmondják, hogy most bukik a NER, de valahogy mégse
6. Elhiszik, hogy azonos módszerekkel, amikkel eddig,más eredményt lehet elérni
Én ilyen bekábítózott, valóságtól elrugaszkodott és elvtelen idiótákat még nem láttam. Ismétlik önmagunkat. Szerintem, ha tükröt tartanál eléjük sem vennék észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!