Kürthy István kérdése:
Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere mikor és hol tett érettségi vizsgát?
Figyelt kérdés
#érettségi #IX. kerület #Illatos út #Baranyi Krisztina #Ferencváros Önkormányzata #József Attila-lakótelep
2023. jún. 18. 22:26
101/145 anonim válasza:
Itt is megtehetem..Ha meg fenyegetsz akkor fel is jelenthetlek,látom kis Fideszes a demokrácia ismeretlen neked..Szerintem külföldön sem jártál soha olyan csóro vavy.
102/145 anonim válasza:
További jó ugrálást, te szerencsétlen.
104/145 anonim válasza:
Hogyan befolyásolja az igazságot az, hogy aki keresi, az fideszes-e, ellenzéki, vagy micsoda???
Annyi a kérdés, hogy hol és mikor érettségizett Baranyai. Ez pont ugyanannyira érdekelheti az ellenzékieket is, mint a fideszeseket.
105/145 anonim válasza:
Azért, mennyi ész kell ahhoz, hogy valaki több mint egy éve, állandóan visszakéri a kiemelt kérdések közé ? Tanács nincs de az biztos: nem itt kéne erőlködni.
106/145 anonim válasza:
Mert még mindig érdekli az igazság. Egy ennyire egyértelmű ügyben miért kéne letennie róla, hogy valamikor kiderülhessen? És igen, akár épp itt fog tudni valaki valami támpontot adni hozzá. Nem a kérdező az egyetlen, akit érdekel.
107/145 anonim válasza:
További kellemes várakozást, ez az egy év is milyen hamar eltelt.
108/145 anonim válasza:
Nem azzal telt, hogy itt várakoztunk, nyugodt lehetsz.
109/145 anonim válasza:
Totál nyugodt vagyok és csak röhögni tudok.
110/145 anonim válasza:
Hát szerintem nevetségesebb, ha olyan kattint ide ennyiszer, akit nem is érdekel az egész. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!