Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baranyi Krisztina, Ferencváros...

Kürthy István kérdése:

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere mikor és hol tett érettségi vizsgát?

Figyelt kérdés

#érettségi #IX. kerület #Illatos út #Baranyi Krisztina #Ferencváros Önkormányzata #József Attila-lakótelep
2023. jún. 18. 22:26
 121/145 anonim ***** válasza:
#119 Név szerint melyik? Egyébként semmi köze egymáshoz a kettőnek.
júl. 18. 13:11
 122/145 anonim ***** válasza:

[link]

:)

júl. 18. 13:19
 123/145 A kérdező kommentje:
121 -es: A 9 magazin legújabb számának 8. oldalán olvastam. [link] Nem tudom pontosan mi az a kettő amiről beszélsz, de abban megegyezhetünk, hogy Baranyi Krisztina csapata immár bővült egy Wikipédia szakértővel is. Elképzelhető persze, hogy ez a kiválasztásánál nem volt elsődleges szempont, de nem is jelenthetett hátrányt.
júl. 18. 16:34
 124/145 anonim ***** válasza:
80%

"Nem tudom pontosan mi az a kettő amiről beszélsz"

Talán az, hogy annak, hogy valaki ismer-e (akár közelről) wikipédistát, WikiMédia-alapítót, stb., semmi köze ahhoz, hogy mi jelenik meg róla a wikin.

júl. 18. 16:52
 125/145 anonim ***** válasza:
54%
Akkor ideírom helyetted a választ a kérdésre: Hanák Gábor. A legvalószínűbb, hogy a wikipédiás tevékenységének az égvilágon semmi köze a politikai vállalásaihoz, és ez nem fejez ki Baranyi Krisztina részéről semmiféle viszonyt a Wikipédiához. Egyszerűen indifferens adat. Ha van egy ember a csapatában, aki mangót termeszt, akkor ő szereti a mangót?
júl. 18. 17:44
 126/145 A kérdező kommentje:
Itt azért nem csupán arról van szó, hogy Baranyi Krisztina "közelről ismer" egy wikipédistát. Egy Wikipédia szerkesztő-adminisztrátort ismer, aki a Baranyi Krisztina által vezetett politikai tömörüléshez csatlakozva, Baranyi Krisztina hathatós támogatásával, az elkövetkező 5 évben önkormányzati képviselő, illetve a Baranyi Krisztina vezette frakció tagja lesz. A kettőjük kapcsolatában a hangsúly nem azon van, hogy "ismerik egymást". Egyébként nincs szándékomban levezetni a fentiekből, hogy a jövőben joggal kellene attól tartani, hogy ezért valami nem jelenhet meg a Wikipédián Baranyiról. Ha így lenne, akkor teljesen okafogyott lenne a törekvésem, hogy Baranyi Krisztina érettségiztető iskolájának nevével és az érettségi vizsgája évével próbáljam meg kiegészíteni a Wikipédián fellelhető adatokat.
júl. 18. 18:14
 127/145 anonim ***** válasza:

"ezért valami nem jelenhet meg a Wikipédián"

Minden ott van a laptörténetben, az is, amit aztán törölnek.

júl. 18. 18:17
 128/145 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem nem igazán vagy képben vele, mi az a "szerkesztő-adminisztrátor", és hogy működik a Wikipédia. Engedd el ezt a szálat, vagy fektesd bele az energiát, hogy értsed is.
júl. 18. 20:26
 129/145 A kérdező kommentje:
128 Viszont te már kezded érteni, hogy én miről beszélek: "Szerintem nem igazán vagy képben vele, mi az a "szerkesztő-adminisztrátor", és hogy működik a Wikipédia." Így van. Baranyi sincs képben, de már van embere, aki nagyon is. Az energiáit pedig másba fogja fektetni, nem a Wikipédia működésének megértésébe.
júl. 18. 21:24
 130/145 anonim ***** válasza:
De ez miért fontos?
júl. 19. 05:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!