1/23 anonim 

válasza:

3/23 anonim 

válasza:

Elnézve a nemzetközi folyamatokat, elnézve azt, ami Magyarországon nem történik, én szerintem, már ma is az vagyunk, csak még kicsiben.
4/23 anonim 

válasza:

Ha 2026-ban nyer a fidesz akkor elkerülhetetlen.
5/23 anonim 

válasza:

4, elnézve, azt ami, csak idén lefolyt a tiszán, Európában és a világban, szerinted, van időnk jövő évig várni?
Azon sem lepődnék meg, ha valamilyen jogcimen őfelsége beszűntetné a választásokat, vagy érvénytelenitené azt.
Nincs már időnk várni.
6/23 anonim 

válasza:

Amennyiben a fidesz sikeresen kiszervez minket Európából, ez 5-10 éven belül bekövetkezik. Az irány elég egyértelmű.
8/23 anonim 

válasza:

#7 Akkor menj a fehérruszkikhoz, senki sem tart vissza. Pártállástól függetlenül szerintem nem sokan akarnak itt teljes diktatúrát és terrort.
9/23 anonim 

válasza:

8#
Ti akartok migránsterrort, meg lmbtq diktatúrát.
10/23 anonim 

válasza:

Fehéroroszország jó hely, mi bajotok van vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!