Hol jobb az életszínvonal Magyarországon vagy Fehéroroszországban (Belorusban)?
A jelenlegi barátnőm élt kint 2 évig Fehéroroszországban. Azt mondja nem csak szép ország, de meglepően jó az életszínvonal is, persze Kelet-Európaias, de alapvetően a legtöbb embernek megvan mindene. Nincs az a létbizonytalanság, általános megélhetési gondok mint Magyarországon. Azt mondta a politikát azt érdemes kerülni bár, meg hogy ott mindig pofátlanul el vannak csalva a választások. Mondjuk szerintem itt is.
A korrupció ott is magas, de állítólag nincs olyan szegénység mint nálunk.
Ti mit gondoltok, hol jobb az élet, hol jobb élni? Magyarországon vagy Fehéroroszországban?
szerintem egy szinten van a kettő. Csak a beloruszoknál egy fokkal durvább a diktatúra.
VISZONT nem voltak lezárások, kijárási tilalmak a Covid idején, akkor döbbentem rá, hogy Lukasenka egy jó vezető.
Egyértelműen Magyarországon.
"Nincs az a létbizonytalanság, általános megélhetési gondok"
Azért nincs, mert mindenki tudja, hogy a többi ember is pont ugyanannyira szegény, és senkinek nincs kitörési lehetősége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!