Kürthy István kérdése:
Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere mikor és hol tett érettségi vizsgát?
Figyelt kérdés
#érettségi #IX. kerület #Illatos út #Baranyi Krisztina #Ferencváros Önkormányzata #József Attila-lakótelep
2023. jún. 18. 22:26
31/145 A kérdező kommentje:
Azért emelem ki a kérdést, mert eddig nem érkezett rá értékelhető válasz. Könnyen lehet, hogy egyszer majd jön valaki, aki lazán bemondja, hogy Baranyi Krisztina ekkor és itt érettségizett. A kérdés kiemelésével szeretném ennek a szemernyi esélyét növelni.
jan. 8. 15:47
32/145 anonim válasza:
Szerintem ez csak egy igencsak halovány próbálkozás a lejáratásra, tanulj a Megafonosoktól, azok keményebben nyomják.
33/145 anonim válasza:
Írjál már neki egy rohadt e-mailt, és kérdezd meg. Miért mindenki mást kérdezel a világon rajta kívül?
34/145 A kérdező kommentje:
32/33: Nem tudom, hogyan lehetne Baranyi Krisztinát lejáratni azzal, ha bárki által szabadon elérhető adat lenne, hogy mikor és hol érettségizett?! A legtöbb politikus önéletrajza éppen ezzel az adattal kezdődik. A Megafon párhuzam pedig azért sántít, mert nekik nincsenek kérdéseik, nekik állításaik vannak. 33/33: Ferencváros polgármesterének írtam levelet a témában, de nem válaszolt. Sőt! Adatigényléssel fordultam a IX. kerületi önkormányzathoz, de elutasították kérésemet. Ha további részletek érdekelnek, akkor az alábbi bejegyzésből többet megtudhatsz: [link]
jan. 10. 17:46
35/145 anonim válasza:
Elég gyanús, hogy nincs is érettségije - így a diplomája is kamu...
36/145 anonim válasza:
"A kérdés kiemelésével szeretném ennek a szemernyi esélyét növelni."
:))))
37/145 anonim válasza:
Jó sok időd van lényegtelen dolgokra kedves kérdező.
38/145 anonim válasza:
"Ebből az ostoba senkiből max a 8 általánost nézi ki értelmes ember"
Belőled meg kettőt.
39/145 anonim válasza:
"lényegtelen dolgokra"
Az igazság kiderítésére! Vannak még, akiknek az igazság nagyon is fontos dolog. Hála Istennek!
40/145 A kérdező kommentje:
37 -es: Mégis rákattintottál erre az általad "lényegtelennek" ítélt témára és még választ, illetve véleményt is megfogalmaztál. Ha a IX. kerületi önkormányzathoz fevesznek valakit takarítani, annak a valakinek önéletrajzot kell bemutatni, mert különben szóba sem állnak vele. A kerületet irányító polgármester alkalmazásáról a választók döntenek, de a választóknak valamiért "lényegtelen" hogy Baranyi Krisztinának nincs önéletrajza. Igen, nyugodtan rá lehet keresni. Nincs.
jan. 13. 10:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!