Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kereszténység vagy LMBTQ?

Kereszténység vagy LMBTQ?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy egyiket sem szereted, de ha választani kéne, melyik legyen inkább?

2022. jún. 3. 15:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/109 anonim ***** válasza:
32%
#30 engem nem zavar, ha nem értesz velem egyet, de én személy szerint igen, kíváncsi vagyok mi van más bolygókon, naprendszerekben, hogyan lehet olyan betegségeket meggyógyítani, amiben még néhány 10 évvel ezelőtt simán meghaltak. Lenyűgöző, hogy mennyit tudunk az emberi agyról, hogy mikre képes néhány “kütyü”. Szerintem messze többet adott a fejlődés, mint amilyen veszélyt jelent. De ez nem jelenti azt, hogy kötelező lenne használni, vagy élni vele. Szerintem, ha valaki azt mondja, hogy ő köszöni nem kér, és elvonultan él a hegyekben net, meg minden nélkül, az szerintem csodálni való, és abszolút megértem, ha neki ez kell. De az emberek túlnyomó többsége nem így gondolkodik.
2022. jún. 3. 16:47
 32/109 anonim ***** válasza:
94%
Aki lepontozta a 22-es válaszomat, az elmondaná, hogy miért? Érzékeny pontra tapintott?
2022. jún. 3. 16:49
 33/109 anonim ***** válasza:
5%

27

Érdekes ha a kereszténység szóba kerül egyből kezdődik a katolikusok ekézése mintha csak belőlük állna a vallás.

De ha már pedofília egy egykori LMBTQ aktivista alapította a legnagyobb pedofilszervezetet a NAMBLA-t.

Nemrég bukott meg a META egyik vezetője szintén LMBTQ-s vezető szóval ha pedofília akkor az LMBTQ-nak is van bőven bűne felesleges mindig az egyházat bírálni.

2022. jún. 3. 16:52
 34/109 anonim ***** válasza:
28%
#31: Csak kérdés, hogy nyerünk-e a tudományos és technikai fejlődéssel. Az internet már önmagában nagy problémát jelent az emberek pszichéjére, sok betegséget magunknak okozunk a vegyszerekkel és hasonlókkal, a bolygót pedig épp most tesszük tönkre a környezetszennyezéssel.
2022. jún. 3. 16:53
 35/109 A kérdező kommentje:

Veletek LMBTQ-sokkal az a probléma, hogy ti tényleg ez a degenerált gender elmebajt nevezitek fejlődésnek - eközben persze ami 2000 éve itt van velünk és a történelem során lényegében egyetlen közös kapocsként kötött bennünket össze (a kereszténység), az meghaladott és ődivató... miért? Hát, erre nincs konkrét válasz, csak azért, mert "régi".

Nos, az, hogy valami régi még nem azt jelenti, hogy el kell dobni, le kell cserélni különösen egy olyan dologra, ami létezik 20 éve (nem a melegek, az LMBTQ), és világmegváltó szándékkal lép fel, de önmagával sincs tisztában. Sorolhatnám nembináris, nemen kívül emberek ötletét meg a végtelen sok baromságot.

2022. jún. 3. 16:53
 36/109 anonim ***** válasza:
66%

#35 orvoslás, számítástechnika, közlekedés, űrkutatás. Ezt hozta a tudomány. A kereszténység ezt mind el akarta kaszálni. Ez nem LMBTQ, ez a haladás. Amit te is, most, ahogy a kérdéseidet kiírod, és válaszolsz, éppen most is használsz. Tudomány, és fejlődés nélkül nem lenne a telefon a kezedben/gép előtted. Ne keverjük a szezont a fazonnal, igen, van LMBTQ, de a fejlődés nem csak abból áll.

#34 most nem éppen a neten nézek egy oldalt, ami a technika fejlődése nélkül nem jöhetett volna létre?

Sok új betegség van, de rengeteg másikra meg megtalálták a gyógymódot. Most már az orvostudománynak köszönhetően nem hal meg az ember egy kis megfázásban. Vagy ha eltörik a csontod, az orvosoknak köszönheted, hogy nem sántulsz le, vagy fertőződik el a sebed és halsz bele. Vagy ezért nem hal meg annyi csecsemő, mint 150-200 és még sokkal korábban. Életek millióit menti meg az orvostudomány. Ami a fejlődés nélkül nem lenne lehetséges.

2022. jún. 3. 17:05
 37/109 anonim ***** válasza:
26%
#36: Cserébe viszont jól túlszaporodtunk, és éppen tönkretesszük a bolygót.
2022. jún. 3. 17:07
 38/109 anonim ***** válasza:
66%
#36 és folyamatosan fejlesztik a megoldást is rá. Az elektromos autó, újrahasznosítás, lebomló technológiák, stb mind folyamatosan fejlődik. És előbb-utóbb be is fog érni, bár igen, az idő. De még így is jobb, mintha feltennék a kezünket, hogy hova jutottunk. A problémát meg akarják oldani. Csak drága és időigényes. Bár a túlnépesedést nem tudom miért pont keresztény hozza fel, ha közben az abortuszt meg tiltanák… vedd úgy, mint abortusztól megmenekült ártatlan lelkek.
2022. jún. 3. 17:16
 39/109 anonim ***** válasza:
7%
Aki(k) lepontozták a 33-as válaszomat ők miért tették fáj az igazság?
2022. jún. 3. 17:19
 40/109 anonim ***** válasza:
28%
#38: De már eleve a túlszaporodás is a fejlődésnek köszönhető.
2022. jún. 3. 17:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!