A melegjogi aktivisták a provokációk helyett miért nem oda mennek, ahol szükség van rájuk?
Az arab világban a legenyhébb büntetés pénzbírság ha homoszexualitáson kapnak valakit, a legsúlyosabb a kivégzés. Ehelyett az LMBT itt kiabál elnyomást, ahol minden létező joguk megvan (de igen, a bejegyzett élettársi kapcsolat egyenlő jogokat biztosít a házasokkal) nem pedig ott.
Itt előjönnek meleg Mikulással és transz Szűzmáriával, de meleg Mohamedet valamiért nem látok.
Miért? Tényleg szeretnék erre egy egyenes választ.
Nem, a bejegyzett élettársi kapcsolat nem biztosít egyenlő jogokat a házasokkal. Lásd pl örökbefogadás.
Egyébként meg a legtöbb ember a saját országával van elfoglalva, ez nem csak a melegjogi aktivistákra igaz. Igen, vannak sokkal rosszabb helyek, de az nem az itteni emberek dolga. Én speciel hideg Mohamedet sem látok, de biztos rajzoltak már meleget is. Mondjuk én a meleg Mikulással és Transzmáriával sem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!