Kereszténység vagy LMBTQ?
A kérdező szavazást indított:
69 szavazat
Nem vagyok vallásellenes, talán még ateistának se mondanám magam, de a templomi ájtatoskodás nem az én világom. Ettől függetlenül semmi bajom a vallásosakkal, és úgy gondolom, ha már mindenképpen kell egy értékrend a társadalomnak, akkor inkább a kereszténység.
2022. jún. 3. 15:47
2022. jún. 3. 15:52
Én meg vagyok keresztelve, de nem vagyok vallásgyakorló de...
Amennyire tudom a kereszténység arra tanít hogy szeresd felebarátodat, legyél mindenkivel megértő kedves, és ne gyűlölködj stb...
Tehát Aki tényleg keresztény az most erre a kérdésre nem fog neked válaszolni Csak a buta soviniszta emberek akiket a fidesz agiprop írányít.
Fura hogy ez a téma hogy homár szeretne-e lenni valaki vagy keresztény, miközben nő a szegénység, háború van a szomszédban és a többiről ne is bezséljünk.
A kérdező egy agyilag gagyi provokátor(bocs de igy van)
Kérdező
Orbán Viktor fia homokos vagy keresztény?
Vagy mindkettő? vagy esetleg egyik sem?
Na?:)
2022. jún. 3. 15:52
Te mond, hogy LMBTQ a te hangod keresztényebb
2022. jún. 3. 15:54
Ez a kérdés értelmetlen, az almát veted benne össze a fluxuskondenzátorral és azt kérdezed, hogy melyikben úsznál szívesebben.
2022. jún. 3. 15:54
#3: Viszont a kereszténység nem azt mondja, hogy tolerálni kell a homokosságot, éljen a Pride, és lehet összefeküdni mindenkivel, hanem azt, hogy ezek bűnök, amiket meg lehet bocsátani, ha őszintén megbánja az ember.
2022. jún. 3. 15:55
Kereszténység. Az LMBTQ távlati céljait még nem ismerjük.
2022. jún. 3. 15:56
Jaj de jó kérdés....
Tudod kérdező, én aztán lehet minden ellenpéldát rám mondani, ami úgy hatott volna rám, hogy ne legyek meleg.
Az üknagyapám orosz pap volt, dédapám református lelkész, anyai nagyapám református kántor-tanító, apám lengyel, ráadásul esküvőjük 3 évvel II. János Pál Pápa az első és eddig utolsó lengyel származású Pápa megválasztása előtt volt. Nagycsaládban nőttem fel, volt 3 bátyám, teljes családban, mert ott éltek velem anyám szülei is. Vallásos és hittanra járó voltam, de ennek ellenére sokáig próbáltam összeegyeztetni a hitem a szexuális orientációmmal...
2022. jún. 3. 15:57
#5: Nem igazán. Most, hogy a kereszténység visszaszorult, a helyét olyan ideológiai mozgalmak vették át, mint az LMBTQ, a genderizmus, a BLM, a wokeizmus. Ezek helyettesítik most a vallást, mert úgy látszik, az emberiségnek szüksége van valamilyenre. Ezek helyett pedig akkor inkább már a kereszténység, az legalább nem rombolja szét a társadalmat.
2022. jún. 3. 15:57
10/109 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy ez a jó dilemma, hogy vagy az egyik vagy a másik. De tény, hogy nyugatabbra sajnos ez már dilemma. Nem én mondom, a pápa mondja. Szavakat korlátoznak vagy akarnak betiltani az érzékenyíségre hivatkozva, miközben a homoszexuális Mikulás meg transznemű szakállas Szűz Mária ezerrel mehet. Itt nálunk április 3-ikával eldőlt kó időre ez a kérdés, de a nyugati társadalmaknak egyre inkább választaniuk kell.
Kapcsolódó kérdések: