A liberálisok szerint egy férfi és egy kutya is családnak számít?
Figyelt kérdés
Az LMBTQ és "család az család" propaganda terjesztői mi alapján jelölik ki a család határait? Miért ne lehetne 2 férfi és 3 nő életközössége is család vagy egy nőé és egy macskáé?
Én amúgy elismerem, hogy ez a klasszikus élethosszig tartó monogám házasság intézménye valóban válságba került, hisz annyira sok a válás, hogy az emberek bizalma durván megingott a család tekintélyében. Ez nyilván jön a fogyasztói társadalomból is, de attól még nem tudom ez jó irány, hogy mindenféle új családmodellt támogassunk, semmi bizonyíték nincs rá, hogy ezek jobban működnek.
2022. ápr. 5. 10:31
81/84 anonim válasza:
Érdekes világot élünk. Simán lehet az egyszerűbbeket uszítani két azonos nemű ember ellen, juj, hát védjük már meg a családot címszó alatt, de az, ha apucika a kikényszerített láthatás alatt kivégzi a két gyerekét max. szül egy három napos csodálkozást...
82/84 anonim válasza:
Miert gondolod kedves 81es (ha ram celzol) hogy attol mert idealisabbnak tartom a hetero csaladokat a melegeknel, attol nem tartom felhaboritonak a kenyszerlathatast? Sot, azzal is tisztaban vagyok hogy az a 2 lany sokkal jobb helyen lett volna egy meleg parnal. Isten nyugtassa oket.🖤🕊 es szeretnem ha nem hasznalnad fel ket kislany halalat ahhoz, hogy vitatkozz velem.
83/84 anonim válasza:
Nem csak te konkrétan, hanem kb. ez jellemző az ország nagyobb részére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!